`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini La Vuelta 2019

Santini La Vuelta 2019

  • Santini La Vuelta 2019
  • Santini La Vuelta 2019
  • Santini La Vuelta 2019
  • Santini La Vuelta 2019

Santini La Vuelta 2019

Produktbeskrivelse Santini La Vuelta 2019

Vi elsker La Vuelta! Uforgivende team og individuelle tidsforsøg, eksplosive, højhøjdefinisher, og hvem ved, hvad slags vejr gør Vuelta til et løb, der kan bryde en mester eller starte karrieren for en op og ned. Hvem vil ære dette års Vuelta Red Jersey? Den trøje til vinderen af den generelle klassifikation.

Åndbar, elastisk og letvægts, denne jersey vil være perfekt til sommerferien. Med rå skåret BODYFIT stof på ærmer, en bred tredobbelt baglomme og en indvendig elastik med siliciumgriber på bunden for at sikre, at trøjen altid forbliver i position under ridning.


Hos bikeinn, kan du se alle egenskaber på Santini La Vuelta 2019. I vores cykel butik, har vi mange størrelser i Santini La Vuelta 2019. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Santini La Vuelta 2019, andre tilbud på andet cykel udstyr.

Funktioner Santini La Vuelta 2019

professionelle hold
Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Santini la vuelta 2019

-

Fantastisk trøje, jeg er 184 cm værktøj, 73 kg størrelse L er perfekt pasform

Toldgebyrer

-

Jeg er meget tilfreds med artiklen og dens kvalitet. Men jeg vil ikke anbefale, fordi toldafgiften er for høj, og prisen ikke er fordelagtig i dette tilfælde. Tak, fordi du sendte Pascal

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk