`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini Taglio Volo

Santini Taglio Volo

Santini Taglio Volo

  • Santini Taglio Volo
  • Santini Taglio Volo
  • Santini Taglio Volo
  • Santini Taglio Volo

Santini Taglio Volo

Produktbeskrivelse Santini Taglio Volo

Tager trøst til nye niveauer. Volo bib shorts er udviklet af topmoderne Thunderbike Power med minimale sømme. Det revolutionerende design har ingen elastik i bunden af ​​benet. I stedet er indersiden af ​​shortsen peberet med silikonehoneycomb, så de holder sig perfekt til din hud på ethvert tidspunkt. Ingen trækker, ingen strækning. Butterfly laserskærer på bagsiden med elastisk netindsats for perfekt åndbarhed. Komplet med C3W Chamois for suveræn komfort og beskyttelse. Fantastisk kamp til Lizzie x Santini Volo jerseyen.

Hvis du er på udkig efter Santini Taglio Volo, er heldet med dig. I vores cykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal bikeinn butik. Skynd dig, bestil dine Dametøj med det samme. bikeinn tilbyder et kæmpe udvalg i Culotte, til alt slags sport. Vores Culotte er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Santini Taglio Volo

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk