`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini Tono Puro

Santini Tono Puro

Santini Tono Puro

  • Santini Tono Puro
  • Santini Tono Puro
  • Santini Tono Puro
  • Santini Tono Puro

Santini Tono Puro

Produktbeskrivelse Santini Tono Puro

Vores mest populære letvægtige og åndedrætssommersæt, TONO fås i en kvinders specifik pasform for første gang i 2020. Med mesh-lignende stoffer, der hjælper dig med at håndtere at straffe sommervarme og design, der er alt andet end almindelig, tilbyder TONO en elitepass til dedikeret og krævende cyklister. Tynd pasning til præstationscykling og er for det meste lavet af ultra let Think Opacity-stof. TONO er ideel til de hotteste sommerture. TONO har designdetaljer, der fremkalder de kvindelige XX-kromosommarkører og basefarver i vores unikke kvinders farvepalet. 2020 TONO-sæt giver vores kvindelige cyklistes præstationstøj, som de kan bære for at definere sig selv på vej 60 i sommer.
Funktioner:
Perfekt pasform:
Sidebånd i Thunderbike Power-stof med indbygget “ta too effect” honningcumformet siliciumgreb
Beskyttelse mod stød:
C3W lamser. Multitæthedskum med ergonomisk 3D-overflade og silocon-gelindsatser
Ekstrem uv-beskyttelse:
Sømløse elastiske seler, der klæber fast på kroppen uden begrænsning. Mesh bagpanel for ekstra åndbarhed
Nattsynlighed:
Reflekterende detaljer på bagsiden af låret
Specifikationer:
Aerodynamik
åndbarhed
UV-beskyttelse
Beskyttelse mod stød
Teknologi:
Gil Evo:
GILevo er en feminin chamois med et ekstremt alsidigt gelhjerte. RIDVARIGHED All round-komfort til enhver form for cykelaktivitet. Ekstremt højtydende chamois takket være den innovative udskæringsproces, der er i stand til at skabe tykkelser uden behov for sømme eller lim. Udskæringsprocessen reducerer vægten, mens UV-BESKYTTELSE øges - UPF FILTER blødhed, elasticitet og åndbarhed på puden.


Er du helt vild med cykel? Få din Santini Tono Puro og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Santini. Glem ikke vores store udvalg i Dametøj, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Culotte varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Santini Tono Puro

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Santini

-

Fremragende kvalitet og komfort. !!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk