`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini Tour De Suisse´18

Santini Tour De Suisse´18

Santini Tour De Suisse´18

Santini Tour De Suisse´18

Santini Tour De Suisse´18

  • Santini Tour De Suisse´18
  • Santini Tour De Suisse´18
  • Santini Tour De Suisse´18
  • Santini Tour De Suisse´18
  • Santini Tour De Suisse´18
  • Santini Tour De Suisse´18

Santini Tour De Suisse´18

Produktbeskrivelse Santini Tour De Suisse´18

Tour de Suisse har siden 1933 bevist, at billedets perfekte landskab i Schweiz er et fantastisk sted at holde en verdensklasse-scene-race. Strategisk placeret på UCI World Tour-kalenderen i juni er Tour de Suisse en vigtig beviser for Grand Tour hopefuls.Over 82 års historie er løbet blevet vundet af nogle af cyklens mest fremtrædende stjerner, såsom Hugo Koblet, Eddy Merckx, Sean Kelley og Chris Froome. Santini er stolt af at være partner med Tour de Suisse for at producere trøjer til lederne af sine overordnede løbsklassifikationer. Santini Tour de Suisse Yellow Jersey, som er den første i General Classification, er bygget fra vores Aero Sleek 99 design. For en elegant og race klar pasform, bruger vi formskabende Body Fit stof på ryg og ærmer og Rudy stof til en mere struktureret front.Finished med skjulte lynlåse og en fransk krave.

Kender du alt til Santini Tour De Suisse´18? Hos bikeinn, vælger vi cykel udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Herretøj varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Officielt udstyr udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Santini. Alle vores mærker er testet af vores hold af cykel eksperter!

Funktioner Santini Tour De Suisse´18

Køn
Udstyrstype
Typer af ærmer
Begivenheder
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Det skiller sig ud i studiet

-

Design, behagelig, bedst!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk