`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini UCI Rainbow

Santini UCI Rainbow

  • Santini UCI Rainbow
  • Santini UCI Rainbow
  • Santini UCI Rainbow

Santini UCI Rainbow

Produktbeskrivelse Santini UCI Rainbow

Aero Bibshorts I 'Thunderbike' stof med intern 'Tattoo Like' Silicone Gripper Structure.

C3 Padding.I cykel butikken, bikeinn, kan du finde forskellige størrelser i Santini UCI Rainbow og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Santini UCI Rainbow eller måske Herretøj fra vores online cykel butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet cykel udstyr og Santini UCI Rainbow anmeldelser.

Funktioner Santini UCI Rainbow

Køn
Udstyrstype
Hold
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt

-

Santini handsker af professionel kvalitet. Jeg anbefaler at bestille en størrelse mere, ifølge den officielle størrelsesdiagram er forskellen minimal fra den ene til den anden, da de er meget stramme. Men meget tilfreds med købet.

Korte santinihandsker

-

Komfortabelt og tilpasse sig meget godt

Komfortabel

-

Taget for at have den komplette mester uci, må jeg sige, at i forhold til andre mærker bliver de bedre lavet, færdig med omhu, med tekniske egenskaber, at andre mærker i teorien "større" ikke sætter os, en ægte Made in Italy! På bikeinn så med disse priser, kan du ikke sige nej!

Meget godt

-

Tyndt, let, blødt og behageligt

Kvalitet

-

Forundret af kvaliteten af bibs! Stoffet er meget elastisk og ser godt ud, polstring er meget behageligt! Praice til kvalitetsforhold er bedst på markedet, jeg tror. For min 81kg og 179sm L er en bare lidt mager, men jeg kan godt lide det.

Kvalitet og komfort

-

Meget elastiske handsker, nemme at sætte på og tage afsted, med total passform og stor komfort, Santini kvalitet som i alle sine produkter og til en meget overkommelig pris, anbefaler jeg uden tvivl hilsen.

Meget tilfreds

-

Meget godt køb dette par sokker, meget behageligt og føles meget godt.

Komfort

-

Dette par sokker er så behageligt .. og fantastisk til sådanne salgsfremmende omkostninger ..!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk