`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini White jersey La Vuelta 2018

  • Santini White jersey La Vuelta 2018
  • Santini White jersey La Vuelta 2018

Santini White jersey La Vuelta 2018

Produktbeskrivelse Santini White jersey La Vuelta 2018

Kombinationsklassifikation er en af ​​de primære priser i Vuelta. Denne klassifikation beregnes ved at opsummere ranglisterne for hver cyklist i de generelle, punkter og bjerge klassifikationer. Det afspejler rytterens konsistens i løbet.

Fremstillet med det innovative Body Fit stof (Made in Italy af Sitip) på ryg og ærmer for at sikre en perfekt pasform er den karakteriseret ved en utrolig åndbarhed takket være det specielle stof Rudy, en anden skabelse af Sitip på forsiden. Den usynlige lynlås beriger og supplerer designet, og den tredobbelte baglomme er perfekt, så du kan medbringe alt, hvad du har brug for.

Med La Vuelta hævder Pura Emocion på ryggen på nakken.


I cykel butikken, bikeinn, kan du finde forskellige størrelser i Santini White jersey La Vuelta 2018 og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Santini White jersey La Vuelta 2018 eller måske Herretøj fra vores online cykel butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet cykel udstyr og Santini White jersey La Vuelta 2018 anmeldelser.

Funktioner Santini White jersey La Vuelta 2018

professionelle hold
Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk