`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Schwalbe

Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches

  • Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches
  • Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches

Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches

Produktbeskrivelse Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches

Schwalbe har udviklet et dæk specielt til sporten triathlon. Ambitiøse triatleter dag bruger speciel tid forsøg cykler og aerodynamisk optimerede hjul. Den nye Schwalbe Ironman er optimeret til denne opsætning. I den valgfri slangeløse version, er særligt hurtig og punkterfri. Navnet Ironman er et varemærke af World Triathlon Corporation (WTC) og anvendes under licens af Schwalbe.Specifikationer:


- Typ: Tubular


- Forbindelse: OneStar


- Udførelse: Håndlavede Tubular


- Hud: Lite


- Vægt: 260 g (9 oz)


- Tryk: 8.00 - 14.00 Bar (115-205 psi)


- Maksimal belastning: 70 kgTeknologi:


V-Guard


En særdeles skærefast high-tech fiber gør det muligt at sikre selv på meget lette daek et ekstraordinært højt niveau af punktering modstand. I kombination med SnakeSkin dæksiden beskyttelse, kalder vi det dobbelt Defense Technology.


Triple Star Compound


Vores bedste og mest avancerede sammensatte. Triple compound. Perfekt tilpasset til det specifikke formål. MTB (Pacestar, Trailstar, VertStar) Roadrace (RaceStar, WetStar) Tour (Roadstar, TravelStar).


Tubeless.


Der er næppe nogen slangeløse dæk til racercykler. Men i praksis, dette system giver enestående fordele. Rullemodstanden er mærkbart lavere end med konventionelle foldning og rørformede dæk, fordi dette system minimerer friktionstab. Samtidig slangeløse systemer er meget sikker og et pludseligt tab af luft er næsten umuligt. Der er ikke længere nogen rør, der kan overophede og brast. En punktering beskyttelse flydende sæler punkterer nogle få tiendedele af et sekund.


Håndlavede Tubular


Side gør en rørformet dæk er en kunst i sig selv. Så fordi produktionen afviger markant fra den fremstilling af almindelige cykeldæk, de udelukkende fremstillet i en ny Schwalbe fabrik. For hver, individuelle "håndlavet rørformet" en masse omhyggelig håndværk er påkrævet, så kun de mest kvalificerede folk er ansat til at konstruere hvert dæk, og ved hånden, søm og lim sammen hver del.


Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches er det perfekte udstyr, for at nå dine cykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Dæk og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Hjul og dæk varer er på tilbud. Find dem i bikeinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Schwalbe, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches

Hjuldiameter
Form for dæk
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk