up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Schwalbe

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre

plus
  • Play videoSchwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre
  • Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre

Produktbeskrivelse Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre

Efter 10 år har vi undersøgt indgående Marathon Plus. Den eneste sande flade mindre dæk får en ny, dynamisk profil og kan prale af mange interne forbedringer: entry level pris.


Rullemodstand. Den patenterede, 5 mm tyk SmartGuard lag, i forhold til alle generiske produkter har en betydelig fordel i rullemodstand. Vi udvidede yderligere sit forspring i den seneste version.


Anti aldring "sidevæg. Det varer nu meget længere, før udvikle grimme revner, når de udsættes at bruge med for lavt lufttryk.Teknologi:


SmartGuard:

Den mest effektive beskyttelse bælte er for cykel dæk. Med andre ord: flatless. Solid, 5 mm tykt lag af meget fleksibel specielle gummi giver permanent beskyttelse. Også i tilfælde af indlejrede objekter. Selv tegnestifter er ikke noget problem for dette dæk.


Ønsker du flere cykel varer fra Schwalbe? Hos bikeinn, din online cykel butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af cykel varer, og andet Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre. Lige nu har vi Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for cykel udstyr.

Funktioner Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre

Farve
Anbefalet brug
Hjuldiameter
Form for dæk

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Schwalbe marathon plus dæk

-

Jeg har haft alle mine tre cykler skudt med Marathon-dæk i de sidste syv år, og hidtil har jeg kun haft en enkelt punktering - og det skyldtes noget, der ville have brudt et standard bildæk, ligegyldigt en cykel. Det reflekterende bånd på dækkets ydervæg er også en glimrende idé, selvom det lejlighedsvis giver indtryk til andre trafikanter, at man kører et slags fyrværkeri. Stadig bedre set end ikke set.

Godt produkt

-

Produktet overholder dimensionsspecifikationerne. Hurtig montering. Den reflekterende strimmel er tydeligt synlig. Leveres uden at blive foldet, derfor modtaget i perfekt stand.

Toppen til lange rejser

-

Schwalbe er et mærke, der ikke har behov for introduktion. Især disse dæk anbefales til dem, der ønsker at glemme punkteringer. Styrke og holdbarhed er på de højeste niveauer på bekostning af vægten, som i størrelsen 700x47 overstiger et kilo.

Schwalbe marathon plus turdæk

-

Meget solid og godt lavet. Anti-punkteringsstrimlen føles til berøring og ser lovende ud. Smukke reflekterende dekorationer på siderne. Fantastisk pris! Nu er jeg nødt til at prøve dem i marken

Fremragende pris

-

Schwalbe maraton-tur plus kvalitetsprodukt i bedste og billigste pris .... levering et par dage længere end forudsagt, men i aktuelle udgaver stadig meget imponeret og mere end tilfreds. Tak

700 = 29 "??

-

Jeg er meget interesseret i dette MARATHON PLUS TOUR HS 404 dæk, men jeg har et spørgsmål om foranstaltningerne, om jeg skal komme ind i et 29 "hjul. Tak

vore eksperters svar

Hej, dette dæk er beregnet til 700-28 tommer hjulcykler.
Hilsen.

Montering størrelse

-

Hallo Wil dette dæk passer på 38 622, 700x38c tak for svaret.

vore eksperters svar

hej, ja det passer på et ERTRO 622-38 hjul.
Hilsen.

Spørgsmål om slangeløse dæk

-

Kan rørløse dæk bruges på en standard (ældre) fælg? Hvis ikke, kan de bruges sammen med rør?

vore eksperters svar

Hej, de kan bruges uden rør, hvis du monterer et rørbånd uden kant.
Hilsen.

Schwalbe maraton plus tur 28x1.60

-

Fantastisk køb og hurtig service, dækkene er på cyklerne og er dejlige, først køres over glas i dag uden punktering.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up