`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Schwalbe

Schwalbe Procore Pack 26 inches

  • Schwalbe Procore Pack 26 inches
  • Schwalbe Procore Pack 26 inches

Schwalbe Procore Pack 26 inches

Produktbeskrivelse Schwalbe Procore Pack 26 inches

Off road: Ridning ved lavere tryk betyder bedre ydeevne ... men på samme tid, det øger risikoen for fejl. Grænsen hidtil er på omkring 20 psi, under hvilken dets næppe muligt at turde at ride normale MTB dæk.

Men intet forbliver den samme: I fremtiden kan lufttrykket styres i dækkene dobbelte kamre. I det ydre kammer, lufttrykket er ekstremt lavt ideel til maksimal off road ydeevne. I det indre kammer, direkte på fælgen, er der højt lufttryk - selv en meget stærk virkning kan ikke bule fælgen kant. Samtidig, det indre højtrykssystemet sikrer dækket på fælgen. "Bøvsen", den frygtede tab af luft ved lavt tryk i traditionelle slangeløse systemer, er umuligt.

Teknologi:

Dæktryk kan reduceres til et minimum 14 psi, hvilket giver en enorm mængde af greb. E

elv om den hårdeste terræn dæk "pind" til jorden.

Dækket giver ekstremt følsomme dæmpning. På grund af den ekstra dæmpning og trækkraft der er meget bedre styring, bremsning og trækkraft kontrol.

Ingen risiko for slangebid. Fælgene er særdeles godt beskyttet mod denting. Selv i de hårdeste betingelser, kan væsentligt lettere dæk anvendes.

Fremragende nødsituation køreegenskaber på grund af den interne højt tryk luftkammer.

ProCore kan bruges med alle slangeløse MTB dæk: Vejning ca. 200 g pr hjulet. Kompatibel med alle hjul uanset mærke. Fælg bredde 23mm interne. Serieproduktion er i gang. Sælges som et sæt af 2 med alle nødvendige komponenter, for at omdanne en komplet cykel. Senere komponenter vil også være individuelt tilgængelige som reservedele.


Find masser af cykel varer fra Schwalbe, altid på lager og til den bedste pris. Hos bikeinn, din online cykel butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Schwalbe Procore Pack 26 inches, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Schwalbe Procore Pack 26 inches

Produkttype
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fungerer som en charme, men svært at passe

-

Se videoen - chick passer systemet med lethed. Ser mig prøve at gøre det - øvelse i frustration, jeg har temmelig dybe hookless carbon fælge og ganske vist bonty dæk er vanskelige at passe alligevel, men det var latterligt. Miste evnen til at bruge den midterste kanal af fælgen, når rullende 2nd vulst over fælgkanten gjort montering dækkene næste umuligt. I sidste ende brød 2 håndtag (aldrig selv brugt en løftestang før!) Og havde de LBS passe dem med et dæk tryk. Og de kæmpede! Første butik jeg gik til Ikke til at selv gøre det. Systemet fungerer fint, gør, hvad der står på kassen, men være klar til nogle alvorlige kampe, hvis du har dybe eller svære fælge til at starte med. Kan varmt anbefale let at montere dæk med mere fleksible sidevægge end bontys også.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk