`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Schwalbe

Schwalbe Procore Pack 29 inches

  • Schwalbe Procore Pack 29 inches
  • Schwalbe Procore Pack 29 inches

Schwalbe Procore Pack 29 inches

Produktbeskrivelse Schwalbe Procore Pack 29 inches

Off road: Ridning ved lavere tryk betyder bedre ydeevne ... men på samme tid, det øger risikoen for fejl. Grænsen hidtil er på omkring 20 psi, under hvilken dets næppe muligt at turde at ride normale MTB dæk.

Men intet forbliver den samme: I fremtiden kan lufttrykket styres i dækkene dobbelte kamre. I det ydre kammer, lufttrykket er ekstremt lavt ideel til maksimal off road ydeevne. I det indre kammer, direkte på fælgen, er der højt lufttryk - selv en meget stærk virkning kan ikke bule fælgen kant. Samtidig, det indre højtrykssystemet sikrer dækket på fælgen. "Bøvsen", den frygtede tab af luft ved lavt tryk i traditionelle slangeløse systemer, er umuligt.

Dæktryk kan reduceres til et minimum 14 psi, hvilket giver en enorm mængde af greb. E

elv om den hårdeste terræn dæk "pind" til jorden.

Dækket giver ekstremt følsomme dæmpning. På grund af den ekstra dæmpning og trækkraft der er meget bedre styring, bremsning og trækkraft kontrol.

Ingen risiko for slangebid. Fælgene er særdeles godt beskyttet mod denting. Selv i de hårdeste betingelser, kan væsentligt lettere dæk anvendes.

Fremragende nødsituation køreegenskaber på grund af den interne højt tryk luftkammer.

ProCore kan bruges med alle slangeløse MTB dæk: Vejning ca. 200 g pr hjulet. Kompatibel med alle hjul uanset mærke. Fælg bredde 23mm interne. Serieproduktion er i gang. Sælges som et sæt af 2 med alle nødvendige komponenter, for at omdanne en komplet cykel. Senere komponenter vil også være individuelt tilgængelige som reservedele.


Vores Schwalbe Procore Pack 29 inches er med garanti de originale Schwalbe. Hvis du handler hos cykel, vil du modtage dine Schwalbe Procore Pack 29 inches, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 192.49 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Schwalbe Procore Pack 29 inches

Produkttype
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ikke gå tilbage

-

Sætte dette på baghjulet af min Niner ROS 9 (hardtail) og det er en game changer. Så godt at ikke at bekymre dig om hamrer op bagenden, når du kører lavere dæktryk. Ikke lige har lyst til det tilføjet nogen betydelig vægt. Jeg tror, ​​disse vil blive som dropper sadelpinde har for de fleste folkemusik - vænne sig til den bekvemmelighed / turen forbedring og folkemusik ikke ønsker at have lyst til at ride med ud dem.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk