`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle royal

Selle royal Look In Atletico B sico

  • Selle royal Look In Atletico B sico
  • Selle royal Look In Atletico B sico

Selle Royal Look In Atletico B sico

Produktbeskrivelse Selle royal Look In Atletico B sico

Denne Unisex sadel er bygget til brug af cyklister, der rider i Athletic position. Den forseglede overflade er delvist transparent, så ryttere at observere, hvordan Royalgel ™ polstring bøjer og reagerer, at omfanget af de trykstød med op til 40%. De sølv scuff vagter tilføje et unikt udseende, og hjælpe med at forhindre utilsigtede ridser eller tåreflåd, øget sadel levealderen.

Specifikationer:

Vægt: 475 g

Teknologi:

Royal gel ™: garanterer det højeste niveau af komfort, reducerer trykstød med op til 40% takket være sin unikke tredimensionale gel struktur.

Integreret bøjlesystem: En patenteret clip-system anbragt på bagsiden af ​​sadlen for nem fastgørelse af en lys eller sadel taske.

Cool Cover: Denne ekstraordinære dækning er op til 25 ° C koldere end normale sorte sadler på grund af vores særlige materiale, som reflekterer sollyset.


Hvis du står og mangler en Selle royal Look In Atletico B sico, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Cykeldele udstyr fra mærker som Selle royal, er produceret af de bedste materialer. Selle royal er eksklusiv design cykel er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Selle royal Look In Atletico B sico i dag!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk