`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle san marco

Selle san marco Regale Racing Protek

  • Selle san marco Regale Racing Protek
  • Selle san marco Regale Racing Protek

Selle San Marco Regale Racing Protek

Produktbeskrivelse Selle san marco Regale Racing Protek

En anden grafik variant, dedikeret til de cyklister, der har brug for en bredere sæde og vælger den brede størrelse Regale: Teamet grafik, med den særprægede og aggressive røde lyn på det sorte dæksel, for at få en sadel på alle identiske med PRO ryttere dem . Sig farvel til de traditionelle nitter typiske af den bageste del af dækslet, i dag stadig mere moderne og teknologisk. Den restyling påvirker ikke ergonomien og den slags sæde, der altid har præget denne sadel: ideel for dem, der er på udkig efter en model med en flad profil (lige), der sikrer en frem og tilbage bevægelse under pedalerne for at drage fordel af hele saddless overfladen.Specifikationer:


Rail: Xsilite

Shell: kulfiberforstærket

Polstring: Biofoam

Cover: Microfeel

Længde / bredde: 278x148 mm

Vægt: 199 g.

Niveau: Racing

Farve: TeamTeknologi:


Biofoam: Biodynamisk struktur, følger bevægelserne af bækkenet under pedalerne, garanterer komfort, reduceret vægt, varig modstand og ideel støtte. Den "lukkede celler" overflade sikrer vandafvisning af polstring.


Kulfiberforstærket: Nylon med høje egenskaber, beriget med en høj andel af lange kulfiber, for at styrke de særlige kendetegn ved stivhed, stivhed og holdbarhed uden at kompromittere vægt.


MICROFEEL: Åndbar og slidstærk dækning. Det er lettere end traditionelle materialer og mindre deformerbar. Anti skid effekt med en ekstraordinær greb på sadlen. Biokompatibelt materiale.


XSILITE: Det er et materiale med en høj procentdel af silicium med partikler af titanium og carbon. Let og stærk, det viser sig at være resistente over for alle vejrforhold. Processen gennem stealth teknologi sikrer en bedre niveua mod træthed stress.


Køb dine egne Selle san marco Regale Racing Protek til kun 108.99 $. Lavet af Selle san marco, Selle san marco Regale Racing Protek er på lager i mange størrelser og farver. Hos bikeinn, tilbyder vi de bedste priser på cykel. Se et stort udvalg af Sadler i vores Cykeldele afdeling.

Funktioner Selle san marco Regale Racing Protek

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk