`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Avant BI CRB

Selle SMP Avant BI CRB

  • Selle SMP Avant BI CRB
  • Selle SMP Avant BI CRB
  • Selle SMP Avant BI CRB

Selle SMP Avant BI CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Avant BI CRB

Avant anvender en bredere krop end de andre SMP4BIKE modeller. Den ekstremt behagelig polstring garanterer maksimal komfort. Det er dækket i ægte læder i de sorte versioner og microfiber i de farvede versioner. AVANT er lidt kortere og er udstyret med en temmelig bred krop. Det er en fremragende sæde til alle dem, der ønsker komfort. De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og hævede bagende giver disse modeller et interessant aerodynamisk touch. Det anbefales også til trekking cykler. Velegnet til folk med mellemstore brede og brede pelvises, også indiceret til kvinder cyklister.

Specifikationer:

Vægt: 300 g

Mål: 269 x 154 mm

Polstring: opskummet elastomer

Krop: Nylon 12 fyldt med kulfiber

Dækker: Ægte læder i den sorte udgave og mikrofiber i de farvede versioner

Ramme: kulfiber

Anbefales til: Road og Mountain Bikes


Er du på udkig Selle SMP Avant BI CRB? Hos bikeinn finder du altid Sadler, fra de bedste mærker, det kunne være fra Selle SMP, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra cykel butikken.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk