`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Avant Carbon

  • Selle SMP Avant Carbon
  • Selle SMP Avant Carbon

Selle SMP Avant Carbon

Produktbeskrivelse Selle SMP Avant Carbon

Avant anvender en bredere kroppen end de andre SMP4BIKE modeller. Den yderst komfortabel polstring garanterer maksimal komfort. Det er dækket i ægte læder i de sorte versioner og microfiber i de farvede versioner. AVANT er lidt kortere og er udstyret med en temmelig bred krop. Det er en fremragende sæde til alle dem, der ønsker komfort. De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og den hævede bageste giver disse modeller en interessant aerodynamisk touch. Det anbefales også til trekking cykler. Velegnet til folk med mellemstore brede og brede pelvises, også indiceret til kvinder cyklister.

Specifikationer:

Vægt: 300 g


Gennemfør din bestilling af Selle SMP Avant Carbon, med vores Cykeldele udvalg og Sadler varer. Kig igennem de andre cykel kategorier, Hos bikeinn, er vi specialister i cykel udstyr, du kan også finde Sadler udstyr, til de bedste priser hos bikeinn!

Funktioner Selle SMP Avant Carbon

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelser smp avant

-

Meget behagelig på lange ture En smule tung og dyr ... men fungerer meget godt på mine 62 år gamle knogler

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk