`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Avant

Selle SMP Avant

Selle SMP Avant

Selle SMP Avant

  • Selle SMP Avant
  • Selle SMP Avant
  • Selle SMP Avant
  • Selle SMP Avant
  • Selle SMP Avant

Selle SMP Avant

Produktbeskrivelse Selle SMP Avant

Avant anvender en bredere kroppen end de andre SMP4BIKE modeller. Den yderst komfortabel polstring garanterer maksimal komfort. Det er dækket i ægte læder i de sorte versioner og microfiber i de farvede versioner. AVANT er lidt kortere og er udstyret med en temmelig bred krop. Det er en fremragende sæde til alle dem, der ønsker komfort. De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og den hævede bageste giver disse modeller en interessant aerodynamisk touch. Det anbefales også til trekking cykler. Velegnet til folk med mellemstore brede og brede pelvises, også indiceret til kvinder cyklister.

Specifikationer:

Vægt: 350 g


Er du på udkig efter Selle SMP Avant? Alle Selle SMP er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Selle SMP Avant og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos bikeinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i cykel udstyr, lige det du står og mangler.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ekstremt comfy.

-

Lidt tungt men meget behageligt!

Episk sadel / loooooooooong vente

-

Selle SMP Avant er den mest komfortable saddel du kan finde. Hvis du bestiller fra BikeINN, skal du sørge for at få det til dig i en forholdsvis anstændig periode. Tog en måned at ankomme. Jeg kan ikke huske sidste gang jeg bestilte noget, der tog 30 dage at ankomme. Når du får det selv, vil det være så godt, du kan endda glemme, at du ventede så længe.

Bedste sadel for mig

-

Jeg har været cykelfører siden 1998. Jeg har prøvet masser af sadler med udskæringer, men ingen har virkelig taget sig af de problemer, jeg havde. Jeg lavede meget forskning på Selle SMP og besluttede at prøve Avant (mine sitbones er 140mm brede og jeg havde brugt en 155mm bred sadel). Efter at have opstillet det ifølge nogle få cykel montører tips online og leger med sadlen tilt for et par rides, jeg endelig fik det perfekt efter 6 rides. Dette er absolut den bedste sadel for mig, men ymmv. Kundeservice og kommunikation fra BikeInn var stor, og sadlen ankom hurtigt. Jeg vil bestemt købe 2 mere til mine andre cykler. Kan ikke anbefale BikeInn nok.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk