`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

Produktbeskrivelse Selle SMP Carbon Lite

Sæde med sofistikeret design, carbon struktur og ramme i rustfrit stål. Carbon Lite-modellen er designet til cyklister på udkig efter større sæde komfort sammenlignet med den smallere version af Carbon-modeller. De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og den hævede bageste giver disse modeller en interessant aerodynamisk touch. Vores motto "designet på din krop" virkningsfuldt udtrykker egenskaber sædet. Indiceret til personer med en mellemlang brede bækken.

Specifikationer:

Vægt: 170 g

Dimensioner: 273 x 135 mm

Polstring: fraværende

Krop: kulfiber

Ramme: AISI 304 rustfrit stålrør

Anbefales til: Road og Mountain Bikes


Hvis du er på udkig efter Selle SMP Carbon Lite, er heldet med dig. I vores cykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal bikeinn butik. Skynd dig, bestil dine Cykeldele med det samme. bikeinn tilbyder et kæmpe udvalg i Sadler, til alt slags sport. Vores Sadler er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk