`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Composit Carbon

  • Selle SMP Composit Carbon
  • Selle SMP Composit Carbon

Selle SMP Composit Carbon

Produktbeskrivelse Selle SMP Composit Carbon

Composit har den samme struktur og design som Carbon-modeller. Kroppen i elastomerized Nylon 12 fyldt med kulfiber er dækket i ægte læder i de sorte versioner og mikrofiber i de farvede dem.

Denne model er ikke polstret, således Composit er særligt egnet til cyklister, der anvendes til pedalerne på stive og smalle sæder.

De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og den hævede bageste giver disse modeller en interessant aerodynamisk touch. Velegnet til tynde mennesker med smalle pelvises.

Specifikationer:

Vægt: 160 g

Dimensioner: 263 x 129 mm

Polstring: fraværende

Krop: elastomerized Nylon 12 fyldt med kulfiber

Dækker: Rigtig læder til den sorte version, og mikrofiber for farvede dem

Ramme: AISI 304 rustfrit stålrør

Anbefales til: Road og Mountain Bikes


Køb din favorit Cykeldele model og nyd cykel. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Selle SMP Composit Carbon. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Selle SMP Composit Carbon, kan du kontakte vores professionelle team cykel via telefon eller e-mail.

Funktioner Selle SMP Composit Carbon

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Selle smp komposit crb

-

Denne Sadel er den eneste, du skal bruge, hvis du kører længere kilometer på din cykel. Sadlen forsvinder bevidst, mens du kører. Jeg har brugt det i flere år på min cykel. Da jeg købte en ny S Works Tarmak, der fulgte med en dejlig sadel, var det ikke brainier at erstatte det med en anden SMP Composit.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk