up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Selle SMP

Selle SMP Drakon Carbon Saddle

plus
  • Play videoSelle SMP Drakon Carbon Saddle
  • Selle SMP Drakon Carbon Saddle

Selle SMP Drakon Carbon Saddle

Produktbeskrivelse Selle SMP Drakon Carbon Saddle

Drakon er den ideelle sadel til sport eller fritid cykling. Det har den samme struktur som Forma model med en mellemlang polstring. Dækket i ægte læder til de sorte modeller, og microfiber for de farvede modeller. Det har fremragende alle runde funktioner og er særdeles velegnet til alle med en medium bred bækken. Drakon er polstret med elastomer i støttepunkter for sædebensknuderne og bagdel. De Selle SMP patenterede funktioner, herunder den helt åbne centrale kanal, den oprindelige forreste næse og hævede bageste støtte, give disse sadler en fascinerende aerodynamisk stil. Den Drakon model er den mellemliggende løsning mellem Dynamic og Lite 209-modeller, som er særligt egnet til alle med en medium bred bækken.

Specifikationer:

Vægt: 240 g

Målinger: 276 x 138 mm

Polstring: opskummet elastomer

Krop: Kulfiber fyldt med Nylon 12

Dækker: Rigtig læder til de sorte modeller, og microfiber for de farvede modeller

Ramme: AISI 304 rustfrit stålrør

Anbefalet: for Road og Mountain Bike


Kender du alt til Selle SMP Drakon Carbon Saddle? Hos bikeinn, vælger vi cykel udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Cykeldele varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Sadler udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Selle SMP. Alle vores mærker er testet af vores hold af cykel eksperter!

Funktioner Selle SMP Drakon Carbon Saddle

Farve
Køn
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up