`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Drakon

  • Selle SMP Drakon
  • Selle SMP Drakon

Selle SMP Drakon

Produktbeskrivelse Selle SMP Drakon

Drakon er den ideelle sadel til sport eller fritid cykling. Det har den samme struktur som Forma model med en mellemlang polstring. Dækket i ægte læder til de sorte modeller, og microfiber for de farvede modeller. Det har fremragende alle runde funktioner og er særdeles velegnet til alle med en medium bred bækken. Drakon er polstret med elastomer i støttepunkter for sædebensknuderne og bagdel. De Selle SMP patenterede funktioner, herunder den helt åbne centrale kanal, den oprindelige forreste næse og hævede bageste støtte, give disse sadler en fascinerende aerodynamisk stil. Den Drakon model er den mellemliggende løsning mellem Dynamic og Lite 209-modeller, som er særligt egnet til alle med en medium bred bækken.

Specifikationer:

Vægt: 290 g

Målinger: 276 x 138 mm

Polstring: opskummet elastomer

Krop: Kulfiber fyldt med Nylon 12

Dækker: Rigtig læder til de sorte modeller, og microfiber for de farvede modeller

Ramme: AISI 304 rustfrit stålrør

Anbefalet: for Road og Mountain Bike


Velkommen til vores Selle SMP Drakon specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Sadler.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Top

-

Top sadel Meget behagelig ...

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk