`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Evolution CRB

  • Selle SMP Evolution CRB
  • Selle SMP Evolution CRB

Selle SMP Evolution CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Evolution CRB

Den EVOLUTION model er den ideelle plads for både løb og cykling i din fritid. Det bruger struktur Composit model forenet med minimal polstring. Det er dækket i ægte læder i de sorte versioner og microfiber i de farvede versioner. Det har fremragende "alle omkring" funktioner og er særligt velegnet til de gennemsnitlige bækken. Evolution modellen er opskummet elastomer polstring, hvor sædebensknuderne og bag hvile. De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og den hævede bageste giver disse modeller en interessant aerodynamisk touch. I kraft af sin meget lille polstring er det særligt velegnet til tynde mennesker med smalle pelvises.

Specifikationer:

Vægt: 190 g

Dimensioner: 266 x 129 mm

Polstring: opskummet elastomer

Krop: Nylon 12 fyldt med kulfiber

Dækker: Rigtig læder i sort udgave og mikrofiber i de farvede versioner

Ramme: AISI 304 rustfrit stålrør

Anbefales til: Road og Mountainbikes


Hos bikeinn har vi kun høj kvalitets cykel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Selle SMP Evolution CRB? Er heldet med dig! Vi har bikeinn i vores online Cykeldele katalog og Sadler, vi tilbyder cykel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Efter at have prøvet mange sadler er det den eneste jeg kan bruge

-

Jeg ville bedømme den bedste sadel, hvis du har smalle sitben, du sidder højt og kører lang. Hvis du sidder lav, er Morgaw ganske god.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk