`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Forma CRB

  • Selle SMP Forma CRB
  • Selle SMP Forma CRB

Selle SMP Forma CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Forma CRB

Forma har den samme struktur og design som Carbon lite model. Kroppen i elastomerized Nylon 12 fyldt med kulfiber er dækket i ægte læder i de sorte versioner og mikrofiber i de farvede dem. Denne model er ikke polstret, således Forma er særligt egnet til cyklister, der anvendes til pedalerne på stive sæder med en gennemsnitlig bredde. Den Forma modellen er designet til cyklister, der er på udkig efter større sæde komfort sammenlignet med garanteret af smallere Composit version. De patenterede funktioner ved Selle SMP såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og den hævede bageste gør disse modeller derudover strømlinet. "Designet på din krop", den reklameslogan for sædet, definerer det bedst. Indiceret til personer med en mellemlang brede bækken.

Specifikationer:

Vægt: 175 g

Dimensioner: 273 x 137 mm

Polstring: fraværende

Krop: elastomerized Nylon 12 fyldt med kulfiber

Dækker: Rigtig læder til den sorte version, og mikrofiber for farvede dem

Ramme: AISI 304 rustfrit stålrør

Anbefales til: Road og Mountain Bikes


Vent ikke med at købe din Selle SMP Forma CRB! Hos bikeinn alle vores Cykeldele produktor, er med fabriksgaranti fra Selle SMP. Køber du i vores online cykel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores cykel fællesskab. Bestil dine Selle SMP Forma CRB nu og modtag dem hurtigst muligt.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk