`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Glider CRB

  • Selle SMP Glider CRB
  • Selle SMP Glider CRB

Selle SMP Glider CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Glider CRB

Den Glider model er den ideelle plads for både intensiv træning og fritid cykling. Det bruger struktur Composit model forenet med komfortable polstring. Det er dækket i ægte læder i de sorte versioner og microfiber i de farvede versioner. Det har fremragende "alle omkring" funktioner og er særligt velegnet til de gennemsnitlige bækken. Svævefly modellen er opskummet elastomer polstring, hvor sædebensknuderne og bag hvile. De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og den hævede bageste giver disse modeller en interessant aerodynamisk touch. I kraft af sin komfortable polstring, er det særligt velegnet til folk med en mellemlang store mellemstore bækken, og det er indiceret til kvinder cyklister.

Funktioner:

Vægt: 220 g

Dimensioner: 266 x 136 mm

Polstring: opskummet elastomer

Krop: Nylon 12 fyldt med kulfiber

Dækker: Rigtig læder i sort udgave og mikrofiber i de farvede versioner

Ramme: kulfiber

Anbefales til: Road og Mountain Bikes


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos cykel. Køb Selle SMP Glider CRB, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som cykel, lige som Cykeldele, så du ikke mangler noget. bikeinn Har altid hurtig levering.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk