up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Selle SMP

Selle SMP Hybrid Gel Saddle

plus
  • Play videoSelle SMP Hybrid Gel Saddle
  • Selle SMP Hybrid Gel Saddle

Selle SMP Hybrid Gel Saddle

Produktbeskrivelse Selle SMP Hybrid Gel Saddle

Det arver form, belægning og polstring fra EXTRAGel. Den er udstyret med en AISI 304 rustfri stålrørramme, der giver højere modstand og vibration og stødabsorption. HYBRIDGel er velegnet til intensiv brug på vej og MTB.

Tekniske specifikationer:

Anbefalet brug: Road Racing, MTB, Commuter, Single Speed, Spinning, Home Trainer

Padding niveau: Høj

Polstret materiale: Blød polyurethan + GEL

Dæksel: VT

Krop: Kulforstærket nylon 12

Standardramme: Stål

Valgfri CRB-ramme:

Dimensioner: 275 x 140 mm

Vægt: 360 g


Køb dine egne Selle SMP Hybrid Gel Saddle til kun 117.99 $. Lavet af Selle SMP, Selle SMP Hybrid Gel Saddle er på lager i mange størrelser og farver. Hos bikeinn, tilbyder vi de bedste priser på cykel. Se et stort udvalg af Sadler i vores Cykeldele afdeling.

Funktioner Selle SMP Hybrid Gel Saddle

Farve
Køn
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (14)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Hybrid gel smp

-

Testet i går for første gang på min MTB. Jeg brugte allerede også SMP-sadler på landevejscyklen. Min Pro er forbi efter 17 års hæderlig service. Dette forekommer mig fremragende og op til SMP-kvaliteten. Meget behagelig, jeg har det fint. Levering til tiden. Jeg anbefaler det

Fantastisk

-

Fantastisk sadel. Meget behagelig, det er virkelig smukt og godt lavet

Hurtig levering. fremragende produkt

-

Super behagelig sadel, lever op til brandets berømmelse. 5 *

Selle smp hybird gel

-

Jeg købte den, fordi den endnu ikke sælges i Japan. Du kan kontrollere leveringsstatus fra start til slut, og du kan handle med tillid.

Smp hybridgel

-

Produkt leveret på to dage, perfekt sadel til mit bækken og lange afstande.

Kontakt

-

Meget behagelig.

Bravi

-

Produkter ok fra ordre Tak

Hurtig levering, behagelig sadel

-

Leveringen var hurtigere end den annoncerede dato, hvilket er cool. Sadlen er behagelig i lange afstande, men det vidste jeg allerede, fordi det erstatter en identisk, der har udslettet sin tid.

Jeg bekræfter!!

-

Jeg har allerede taget to rides med denne sadel, og jeg er meget tilfreds med købet. Det blev valgt ved hjælp af producentens websted og passer perfekt til min fysiognomi.

Meget behagelig sadel

-

Ekstremt som sadel er den meget blød, men du skal vænne dig til det, da det sker med alle sadler. Godt køb og meget hurtig levering.

Selle smp hybridgel

-

Efter en lang søgning endte jeg med at vælge SMP Hybrid Gel til min E-Bike. Efter 3 rides er indtrykket meget positivt sammenlignet med bestands sadlen, der fulgte med min cykel. Meget behagelig, god støtte, især i stejle stigninger.

Selle smp hybridgel

-

Det tog 2 dage mere end forventet. Men sadlen er perfekt, den er behagelig. Det blev valgt gennem SMP-appen. 5 stjerner!

Hurtig levering og komfortabel sadel

-

Den leverede før en dag fra den estimerede tid. For sadlen kunne jeg sige det er behageligt og det passer til menneskets anatomi, men hvis du køber det, har du brug for en lille afstand (for mig var det 200 km) for at blive vant til.

Selle smp hybrid gel

-

Damer og herrer, jeg har følgende spørgsmål - er mellem de to sadler "Selle mp Hybrid Gel" og "Selle mp hybrid" meget forskel i polstringen - dvs. gelen sadlen er meget blødere og højere gepölstert og hvis så der den "Selle mp hybrid gel" måske i grøn? Tak for din indsats! Med venlig hilsen Manfred Schaffrian

vore eksperters svar

Hej, vi vil vise dig forskellene mellem de to sadler: Selle smeltepunkt Hybrid Gel: Det arver form, belægning og polstring af EXTRAGel. Den er udstyret med en rustfrit stål AISI 304 rørformede ramme for at tilvejebringe en højere modstand og vibration og stødabsorbering. Den hybride er velegnet til intensiv brug på vej og MTB. Det er ikke tilgængelig i grønt. Selle mp Hybrid: Udstyret med den samme form og coating karakteristika EXTRA. Udstyret med den holdbare og lette AISI 304 rustfrit stål rørformet stel til sikker færdsel på vej og MTB. Hilsner.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up