`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Lite 209 CRB

Selle SMP Lite 209 CRB

Selle SMP Lite 209 CRB

Selle SMP Lite 209 CRB

  • Selle SMP Lite 209 CRB
  • Selle SMP Lite 209 CRB
  • Selle SMP Lite 209 CRB
  • Selle SMP Lite 209 CRB
  • Selle SMP Lite 209 CRB

Selle SMP Lite 209 CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Lite 209 CRB

Lite 209 er det ideelle sæde for intensiv træning eller fritid cykling. Det bruger struktur Forma model forenet med komfortable polstring. Det er dækket i ægte læder i de sorte versioner og microfiber i de farvede versioner. Det har fremragende "alle omkring" funktioner og er særligt velegnet til de gennemsnitlige størrelse bækken. De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og den hævede bageste giver disse modeller en interessant aerodynamisk touch. Lite 209-modellen er specielt velegnet til alle dem, der ønsker maksimal komfort i et sæde med gennemsnitlig bredde, og det er især ideel til folk med en mellemlang brede bækken.

Funktioner:

Vægt: 260 g

Dimensioner: 273 x 139 mm

Polstring: opskummet elastomer

Krop: Nylon 12 fyldt med kulfiber

Dækker: Rigtig læder i sort udgave og mikrofiber i de farvede versioner

Lite 209 CRB

Anbefales til: Road og Mountain Bikes


Bestil dine Selle SMP Lite 209 CRB og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Selle SMP Lite 209 CRB, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Selle SMP Lite 209 CRB er på lager og prisen er 381.99 $. Med vores store udvalg i Sadler, behøver du kun at kigge et sted.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk