`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Lite 209

Selle SMP Lite 209

Selle SMP Lite 209

Selle SMP Lite 209

  • Selle SMP Lite 209
  • Selle SMP Lite 209
  • Selle SMP Lite 209
  • Selle SMP Lite 209
  • Selle SMP Lite 209

Selle SMP Lite 209

Produktbeskrivelse Selle SMP Lite 209

Lite 209 er det ideelle sæde for intensiv træning eller fritid cykling. Det bruger struktur Forma model forenet med komfortable polstring. Det er dækket i ægte læder i de sorte versioner og microfiber i de farvede versioner. Det har fremragende "alle omkring" funktioner og er særligt velegnet til de gennemsnitlige størrelse bækken. De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og den hævede bageste giver disse modeller en interessant aerodynamisk touch. Lite 209-modellen er specielt velegnet til alle dem, der ønsker maksimal komfort i et sæde med gennemsnitlig bredde, og det er især ideel til folk med en mellemlang brede bækken.

Funktioner:

Vægt: 310 g

Dimensioner: 273 x 139 mm

Polstring: opskummet elastomer

Krop: Nylon 12 fyldt med kulfiber

Dækker: Rigtig læder i sort udgave og mikrofiber i de farvede versioner

Ramme: AISI 304 rustfrit stålrør

Anbefales til: Road og Mountain Bikes


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos bikeinn, din online specialist i cykel udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Sadler varer fra Selle SMP. Kig efter cykel varer, der står under Selle SMP Lite 209. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor sadel

-

Min anden cykel med SMP. Anden model. Begge fremragende, komfortable, højde kvalitet og håndlavede i Italien. Leveret som lovet

Fantastisk service

-

Tjenesten var perfekt i kommunikation, og produktet ankom en dag tidligt. Jeg kender allerede sadlen godt, og jeg ved, at den er perfekt til mig!

Komfort og sikker

-

Meget behagelig, prostata og lider ingen pres.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk