`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Stratos RI CRB

Selle SMP Stratos RI CRB

Selle SMP Stratos RI CRB

Selle SMP Stratos RI CRB

  • Selle SMP Stratos RI CRB
  • Selle SMP Stratos RI CRB
  • Selle SMP Stratos RI CRB
  • Selle SMP Stratos RI CRB
  • Selle SMP Stratos RI CRB

Selle SMP Stratos RI CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Stratos RI CRB

Den Stratos model er den ideelle plads for både intensiv træning og fritid cykling. Det bruger strukturen af ​​Composit model forenet med gennemsnitlig polstring. Det er dækket i ægte læder i de sorte versioner og microfiber i de farvede versioner. Det har fremragende "alle omkring" funktioner og er særligt velegnet til de gennemsnitlige bækken. Den STRATOS model har opskummet elastomer polstring hvor sædebensknuderne og bag hvile. De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og hævede bagende giver disse modeller et interessant aerodynamisk touch. I kraft af kombinationen af ​​lys alligevel komfortabel polstring med et legeme af mindre bredde, Stratos er den ideelle løsning mellem Evolution og Glider modeller. Velegnet til folk med en smal eller mellemstore bækken.

Specifikationer:

Vægt: 210 g

Mål: 266 x 131 mm

Polstring: opskummet elastomer

Krop: Nylon 12 fyldt med kulfiber

Dækker: Ægte læder i den sorte udgave og mikrofiber i de farvede versioner

Ramme: kulfiber

Anbefales til: Road og Mountain Bikes


Ved du hvilke egenskaber der gør Selle SMP Stratos RI CRB til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Selle SMP Stratos RI CRB, har vi det på lager i vores online bikeinn butik. På grund af vores store udvalg i Sadler afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de cykel, du er på udkig efter. Køb hos bikeinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk