`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP Stratos

  • Selle SMP Stratos
  • Selle SMP Stratos

Selle SMP Stratos

Produktbeskrivelse Selle SMP Stratos

Den Stratos model er den ideelle plads for både intensiv træning og fritid cykling. Det bruger struktur Composit model forenet med gennemsnitlige polstring. Det er dækket i ægte læder i de sorte versioner og microfiber i de farvede versioner. Det har fremragende "alle omkring" funktioner og er særligt velegnet til de gennemsnitlige bækken. Den STRATOS modellen er opskummet elastomer polstring, hvor sædebensknuderne og bag hvile. De patenterede funktioner ved Selle SMP, såsom helt gratis centrale kanal, den oprindelige ørn næb næse og den hævede bageste giver disse modeller en interessant aerodynamisk touch. I kraft af kombinationen af ​​lys alligevel komfortabel polstring med en krop af mindre bredde, Stratos er den ideelle løsning mellem Evolution og Glider modeller. Velegnet til folk med en smal eller mellemstore bækken.

Specifikationer:

Vægt: 260 g

Dimensioner: 266 x 131 mm

Polstring: opskummet elastomer

Krop: Nylon 12 fyldt med kulfiber

Dækker: Rigtig læder i sort udgave og mikrofiber i de farvede versioner

Ramme: AISI 304 rustfrit stålrør

Anbefales til: Road og Mountain Bikes


Hvis du vil købe de bedste Cykeldele fra Selle SMP, har du fundet det bedste sted, bikeinn. Hos bikeinn, har vi kun de bedste mærker, som Selle SMP, så du kun får de bedste cykel, til de bedste priser. Kig selv efter i cykel og Stratos. Bestil nu og modtag dine Selle SMP Stratos, inden for et par dage.

Funktioner Selle SMP Stratos

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget behagelig

-

Meget behagelig. Hvad leder du ellers efter i en sadel!?

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk