up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Selle SMP

Selle SMP TRK Saddle

Selle SMP TRK Saddle

Selle SMP TRK Saddle

Selle SMP TRK Saddle

plus
  • Play videoSelle SMP TRK Saddle
  • Selle SMP TRK Saddle
  • Selle SMP TRK Saddle
  • Selle SMP TRK Saddle
  • Selle SMP TRK Saddle

Selle SMP TRK Saddle

Produktbeskrivelse Selle SMP TRK Saddle

Kortere og bredere end TRKMEDIUM, det er designet til dem, der ønsker et endnu mere behageligt sæde.
Funktioner:
Cover: SMP VACUUM TECH: Innovativ produktionsproces udformet i vores laborationer, der gør det muligt at påføre dækning uden at bruge klæbemidler eller mekaniske fastgørelsesmidler.
Polstring: Blød polyurethan med høj mekanisk styrke.
Krop: Designet til at overvinde de strengeste modstands- og stabilitetstest over tid.
Skinne: Stor modstand mod stress og vibrationsabsorptionskapacitet.
Montering af plader: Eksklusivt strukturelement, der gør det muligt at opnå højere standarder for sikkerhed og robusthed.
Specifikationer:
Anbefalet brug: City Bike, Touring, Trekking
Polstring niveau: Høj
Polstermateriale: Blød polyurethan
Cover: SVT
Krop: Co-polymer polypropylen
Standard ramme: stål
Mål: 272 x 177 mm
Vægt: 410 g


Er du på udkig efter Selle SMP TRK Saddle? Det findes på lager hos bikeinn, din online cykel butik. Hos bikeinn kan du altid finde cykel, masser af udstyr fra Selle SMP. Skynd dig at købe Selle SMP TRK Saddle, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk bikeinn´s store sortiment af cykel.

Funktioner Selle SMP TRK Saddle

Farve
Køn
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (40)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Mening

-

Meget tilfreds med overtagelsen. Ergonomisk og behagelig. Fremragende forhold mellem pris og kvalitet.

Godt produkt

-

Bestandsadlen på min nye elcykel gjorde intet for at gøre mine forlystelser behagelige. I betragtning af anmeldelserne af dette italienske produkt (produceret i Veneto) besluttede jeg at købe det. Det er en fornøjelse at komme på en cykel. Ord af min shorts skridt ....

Ikke mere følelsesløshed

-

Testet i to timer, og i den tid havde jeg ikke længere den irriterende kønsfølelsesløshed, der dukkede op efter nogle få kilometer med den gamle sadel. Det afhænger sandsynligvis ikke af den nye sadel, men prikken i fødderne er stadig at løse. Under alle omstændigheder er jeg tilfreds med valget.

Endelig den rigtige sadel

-

Jeg har prøvet mange sadler, men denne ser endelig ud til at passe mig.

Dom

-

God kvalitet / prisforhold, mere stift sæde end forventet, tilfredsstillende generelt.

Fremragende og behagelig

-

I modsætning til alt andet. Behagelig, velegnet til 12 cm siddeben. Det forårsager ikke smerte eller ubehag. Jeg anbefaler. Tak fra Portugal!

Anbefalede

-

Sadel Fremragende og meget behagelig Jeg har allerede en anden, og jeg kan varmt anbefale den

Smuk sadel

-

Så snart jeg modtager det, i morgen skal jeg sætte det på og prøve det, men du kan allerede se det ... meget blødt og behageligt og farven er virkelig smuk ... testen vil helt sikkert bekræfte forventningerne .. .

Sadel

-

Fremragende sadel Behagelig og nem at køre

Dejlig sadel

-

God leveringstidslinje. God kvalitetscykelsadel. Rart at se produkter, der IKKE er fremstillet i Kina.

Gennemgang af selle smp trk medium

-

Fin kvalitet og god præstation indtil videre. Det er virkelig behageligt selv ved en lang køretur på 40 km. Jeg havde ikke nogen smerter i røvet, mens min tidligere sadel forårsagede mig følelsesløshed og smerte, men kun lille.

En behagelig sadel

-

Sadlen er behagelig, og dette er også blevet bekræftet af et par kolleger fra cykelgruppen. Jeg har lavet 3 udgange på ca. 60 km, og det har været ret behageligt for mig. Du er nødt til at se, hvilket mål der passer bedst til hver enkelt og kræver brug og justering for at vænne sig til og føle sig godt tilpas.

Sadel

-

Fremragende produkt. Jeg kan lide det. Jeg er meget tilfreds. Højt anbefalet ...

Fantastisk!

-

Den bedste sad, jeg nogensinde har haft. Fantastisk kvalitet. Præcis som beskrevet Overkommelig, stærk og behagelig

Selle smp trk

-

Det er behageligt selv ved lange ture. Glad for, at det er den, jeg købte.

Saddel smp

-

Rigtig god sadel, bare monteret for at prøve

Selle smp trk

-

For at klassificere denne sadel efterlader jeg kun et ord: Fremragende !!! Tillykke til Bikeinn for kvaliteten af produkterne.

Fantastisk kvalitet

-

Meget behagelig, god kvalitet.

Overkommelig og behagelig

-

Den bedste sadel jeg nogensinde har haft hidtil. Har kørt på denne sadel i 3 år nu og har nu også bestilt en til min nye cykel. Overkommelig, stærk og behagelig.

Meget godt

-

Bred og behagelig bænk

Fremragende produkt

-

fremragende produkt Jeg er meget tilfreds: pakken ankom om morgenen og om eftermiddagen gik jeg ud på cyklen 40 km for at prøve. meget glad stærkt anbefales ... for at forhindre problemer.

Meget behagelig sadel

-

Pakken er ankommet perfekt pakket og beskyttet. Med hensyn til sadlen har jeg en anden SMP (godt), som jeg synes er fantastisk, og det er derfor, jeg gentog mærket for den spindende cykel, og sandheden er, at jeg er blevet glædeligt overrasket. At undgå vægt og andre er meget behageligt, du kan være på cyklen i timevis uden smerter.

Selle trk medium sadel

-

Præcis som beskrevet, fremragende kvalitet og pakket rigtig godt for at undgå eventuelle skader under levering. Bedste tilgængelige pris også.

Smp sadel

-

Upåklagelig sadel som vist på billederne. Ingen forsinkelse i levering. Pakke godt beskyttet mod stød. For mig intet at klage over

Stor sadel

-

Stor sadel, både til trekking og Mtb

Selle smp

-

Årets bedste køb! Stærkt anbefale, for korte eller lange afstande, superkomfortabel, ser ud til at tilpasse sig både byterreng eller motorvejskørsel. Kommer ikke i vejen, men formes korrekt anatomisk. Derudover en meget stor lift til cyklen takket være et meget flot design

Selle smp sadel

-

Meget tilfreds med produktet, god konstruktion, behagelig og nem at installere, service fra ordre til levering har været fremragende!

Sundhedssadel

-

Har smerter i halebenet på grund af et fald i barndommen. Jeg måtte give op med at cykle. Mens jeg kiggede nøje, stødte jeg på denne sadel, som var angivet for smerter i halebenet. Faktisk kan jeg endelig genvinde fornøjelsen ved at cykle uden at bringe disse smerter op. Jeg anbefaler hende uden tøven. God værdi for pengene.

Selle smp trk medium

-

Meget behagelig sadel med tilstrækkelig bredde til min måling mellem lugs (12cm)

Store

-

Jeg var i tvivl på det tidspunkt, hvor jeg købte den efter størrelse, jeg downloadede brandets officielle app, og jeg var i stand til at måle min størrelse takket være de samme muligheder, som applikationen tilbyder, og jeg tog blindt den størrelse, som appen anbefalede. Da jeg ankom, faldt min kæbe. Det er en superkomfortabel sadel i høj kvalitet, der en gang er tilpasset din størrelse, og det gør ikke ondt takket være hullet, og du kan sidde et stykke tid, da polstringen, hvor du bærer vægten, er meget behagelig.

Min favoritmodel

-

Jeg er meget tilfreds med denne model. Jeg bruger den samme model på mine 3 cykler flere år.

Gode finish

-

Komfortabelt Selin med gode finish. God service fra bikeInn, i en række produkter og service.

Behagelig sadel

-

Min anden o disse og først efter et stort fald på en Rocky-sektion rev læderet, eller min gamle er så god som det nyeste og mest behagelige sæde på markedet.

Meget god vare

-

en god italiensk sadel. Jeg har prøvet andre, men jeg er altid kommet tilbage til dette. god værdi for pengene betalt.

Forsinkelse i levering

-

Det vil være mit sidste køb, der er ingen feedback i produktets leveringsforskud. De oplysninger, de giver med leveringstiderne for produktet, er ikke rigtige.

Sadel selle smp trk

-

meget behagelig sadel og god service fra bikeinn.

Selle smp trk medium

-

Superkomfortabel, markedets bedste sadel, efter min mening. Ventetiden var det værd, jeg er tilfreds.

Køb sadel

-

God eftermiddag købte jeg en sadel den 05 / 06-2020 med leveringsfristen 06 / 17-2020, som ikke blev overholdt. I dag, 03-07-2020, næsten en måned er gået, har jeg stadig ikke ordren eller ved hvornår jeg modtager den. Jeg er meget skuffet over hvad der sker.

Selle smp trk medium

-

Meget behagelig med lige nok give i gelstøtten. målte mine sideben på 13 cm, og dette er perfekt. Ikke mere glidende rundt som gammel MTB-sadel erstattede jeg og behageligt efter hurtig 2,5 timers tur.

Fremragende sadel, 100% opfylder det, jeg forventede !!!

-

Jeg har lige modtaget den, fortsatte med at installere den på min foldecykel, og jeg bemærkede virkelig forskellen fra den første tur; Denne sadel er første klasse og meget behagelig !!! Jeg anbefaler det !!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up