`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Selle SMP

Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

Produktbeskrivelse Selle SMP TRK

Kortere og bredere end TRKMEDIUM, det er designet til dem, der ønsker et endnu mere behageligt sæde.
Funktioner:
Cover: SMP VACUUM TECH: Innovativ produktionsproces udformet i vores laborationer, der gør det muligt at påføre dækning uden at bruge klæbemidler eller mekaniske fastgørelsesmidler.
Polstring: Blød polyurethan med høj mekanisk styrke.
Krop: Designet til at overvinde de strengeste modstands- og stabilitetstest over tid.
Skinne: Stor modstand mod stress og vibrationsabsorptionskapacitet.
Montering af plader: Eksklusivt strukturelement, der gør det muligt at opnå højere standarder for sikkerhed og robusthed.
Specifikationer:
Anbefalet brug: City Bike, Touring, Trekking
Polstring niveau: Høj
Polstermateriale: Blød polyurethan
Cover: SVT
Krop: Co-polymer polypropylen
Standard ramme: stål
Mål: 272 x 177 mm
Vægt: 410 g


Kigger du efter Selle SMP TRK, eller andre cykel varer, der kommer fra Selle SMP, kig i Cykeldele afdelingen og Sadler kataloget. Udover de gode priser hos bikeinn butikken, din online cykel butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Selle SMP TRK

Materialer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (18)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Selle trk medium sadel

-

Præcis som beskrevet, fremragende kvalitet og pakket rigtig godt for at undgå eventuelle skader under levering. Bedste tilgængelige pris også.

Smp sadel

-

Upåklagelig sadel som vist på billederne. Ingen forsinkelse i levering. Pakke godt beskyttet mod stød. For mig intet at klage over

Stor sadel

-

Stor sadel, både til trekking og Mtb

Selle smp

-

Årets bedste køb! Stærkt anbefale, for korte eller lange afstande, superkomfortabel, ser ud til at tilpasse sig både byterreng eller motorvejskørsel. Kommer ikke i vejen, men formes korrekt anatomisk. Derudover en meget stor lift til cyklen takket være et meget flot design

Selle smp sadel

-

Meget tilfreds med produktet, god konstruktion, behagelig og nem at installere, service fra ordre til levering har været fremragende!

Sundhedssadel

-

Har smerter i halebenet på grund af et fald i barndommen. Jeg måtte give op med at cykle. Mens jeg kiggede nøje, stødte jeg på denne sadel, som var angivet for smerter i halebenet. Faktisk kan jeg endelig genvinde fornøjelsen ved at cykle uden at bringe disse smerter op. Jeg anbefaler hende uden tøven. God værdi for pengene.

Selle smp trk medium

-

Meget behagelig sadel med tilstrækkelig bredde til min måling mellem lugs (12cm)

Store

-

Jeg var i tvivl på det tidspunkt, hvor jeg købte den efter størrelse, jeg downloadede brandets officielle app, og jeg var i stand til at måle min størrelse takket være de samme muligheder, som applikationen tilbyder, og jeg tog blindt den størrelse, som appen anbefalede. Da jeg ankom, faldt min kæbe. Det er en superkomfortabel sadel i høj kvalitet, der en gang er tilpasset din størrelse, og det gør ikke ondt takket være hullet, og du kan sidde et stykke tid, da polstringen, hvor du bærer vægten, er meget behagelig.

Min favoritmodel

-

Jeg er meget tilfreds med denne model. Jeg bruger den samme model på mine 3 cykler flere år.

Gode finish

-

Komfortabelt Selin med gode finish. God service fra bikeInn, i en række produkter og service.

Behagelig sadel

-

Min anden o disse og først efter et stort fald på en Rocky-sektion rev læderet, eller min gamle er så god som det nyeste og mest behagelige sæde på markedet.

Meget god vare

-

en god italiensk sadel. Jeg har prøvet andre, men jeg er altid kommet tilbage til dette. god værdi for pengene betalt.

Forsinkelse i levering

-

Det vil være mit sidste køb, der er ingen feedback i produktets leveringsforskud. De oplysninger, de giver med leveringstiderne for produktet, er ikke rigtige.

Sadel selle smp trk

-

meget behagelig sadel og god service fra bikeinn.

Selle smp trk medium

-

Superkomfortabel, markedets bedste sadel, efter min mening. Ventetiden var det værd, jeg er tilfreds.

Køb sadel

-

God eftermiddag købte jeg en sadel den 05 / 06-2020 med leveringsfristen 06 / 17-2020, som ikke blev overholdt. I dag, 03-07-2020, næsten en måned er gået, har jeg stadig ikke ordren eller ved hvornår jeg modtager den. Jeg er meget skuffet over hvad der sker.

Selle smp trk medium

-

Meget behagelig med lige nok give i gelstøtten. målte mine sideben på 13 cm, og dette er perfekt. Ikke mere glidende rundt som gammel MTB-sadel erstattede jeg og behageligt efter hurtig 2,5 timers tur.

Fremragende sadel, 100% opfylder det, jeg forventede !!!

-

Jeg har lige modtaget den, fortsatte med at installere den på min foldecykel, og jeg bemærkede virkelig forskellen fra den første tur; Denne sadel er første klasse og meget behagelig !!! Jeg anbefaler det !!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk