`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano

Shimano 105 R7000

  • Shimano 105 R7000
  • Shimano 105 R7000

Shimano 105 R7000

Produktbeskrivelse Shimano 105 R7000

SHIMANO 105 R7000-serien vil give flere ryttere end nogensinde før til at omfavne sporten af cykelture. Det bliver det støttende gruppesæt, som begynder ryttere vælger at hjælpe dem med at træne til og køre i mere seriøse løb. Ved at kombinere trickle down teknologi med større tilgængelighed vil SHIMANO 105 fortsætte med at motivere og inspirere flere ryttere end nogensinde til at gå efter større udfordringer.

Hvad ville du sige til at finde Shimano 105 R7000 til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din cykel butik. Køb det bedste udstyr fra Shimano og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Cykeldele varer.

Funktioner Shimano 105 R7000

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk