`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano

Shimano 3/4

  • Shimano 3/4
  • Shimano 3/4

Shimano 3/4

Produktbeskrivelse Shimano 3/4

Denne tre kvart cykel shorts fra Shimano er til kvinder og ideel til cykling i de køligere forhold. Bukserne har en sædeplade, der er specielt udviklet til den feminine pasform. Som følge heraf er du ikke kun udstyret med behagelig støtte, men også med ventilation. Den brede, flade talje sikrer en perfekt pasform rundt om hofterne, hvilket giver dig endnu mere komfort. For at du også er tydelig synlig i mørke forhold, er disse bukser forsynet med reflekterende elementer.

Funktioner:

Perfekt cykel shorts til cykling i køligere temperaturer

Har en bred, flad talje for ekstra komfort

Sædepladen er specielt tilpasset kvindens anatomi for mere komfort

Reflekterende elementer

Specifikationer:

Materiale: 77% Polyamid, 23% Elastan


Er du på udkig efter Shimano 3/4? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Culotte i vores online cykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste cykel produkter, lige de bikeinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Dametøj udsalg.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Shorts

-

God ting. Materialet er pænt. Men de passer ikke til beskrivelsen. Dette er sommerhorts, ikke termisk eller varm. Og størrelsen kan være lidt mindre.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk