`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano

Shimano 3/4

  • Shimano 3/4
  • Shimano 3/4

Shimano 3/4

Produktbeskrivelse Shimano 3/4

Denne tre kvart cykel shorts fra Shimano er til kvinder og ideel til cykling i de køligere forhold. Bukserne har en sædeplade, der er specielt udviklet til den feminine pasform. Som følge heraf er du ikke kun udstyret med behagelig støtte, men også med ventilation. Den brede, flade talje sikrer en perfekt pasform rundt om hofterne, hvilket giver dig endnu mere komfort. For at du også er tydelig synlig i mørke forhold, er disse bukser forsynet med reflekterende elementer.

Funktioner:

Perfekt cykel shorts til cykling i køligere temperaturer

Har en bred, flad talje for ekstra komfort

Sædepladen er specielt tilpasset kvindens anatomi for mere komfort

Reflekterende elementer

Specifikationer:

Materiale: 77% Polyamid, 23% Elastan


Hvis du er på udkig efter Shimano 3/4, er heldet med dig. I vores cykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal bikeinn butik. Skynd dig, bestil dine Dametøj med det samme. bikeinn tilbyder et kæmpe udvalg i Culotte, til alt slags sport. Vores Culotte er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Shimano 3/4

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk