`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano

Shimano Escapist 18L

Shimano Escapist 18L

  • Shimano Escapist 18L
  • Shimano Escapist 18L
  • Shimano Escapist 18L

Shimano Escapist 18L

Produktbeskrivelse Shimano Escapist 18L

Shimano Sport Camera er et ultralet elektronisk udstyr, du kan tage med overalt, du ønsker. Specifikationerne at sporten kamera har er imponerende med Full HD-opløsning, 10m under vandet med ingen boliger og mange flere funktioner til at få dig indfange alle dine eventyr, når som helst, hvor som helst. Shimano Sport Kamera kan optage video, selv i svagt lys situationer. Synsvinklen er 180deg (135 grader). Det er nemt at tilslutte din sport kamera på mange enheder, som det har WIFI, ANT + / ANT privat forbindelse. Når du køber Shimano sport cam det kommer med kameraet m / objektivdæksel, selvklæbende beslag / ventileret hjelm mount, USB-kabel og starte manual. Også en 16 GB hukommelseskort er inkluderet. En kiste mount og en hætte mount kan købes separat. Shimano Sport Camera ikke blot er en videooptagelse enhed. Det tager også stillbilleder som et kamera tager billeder på 6M Pixels 4: 3 (2848 x 2136) Shimano Sport Kamera batteri tager mindre end 4 timer at oplade og løber i 2 timer. Gå aldrig glip af en mulighed, der skal indfanges nogensinde igen med Shimano Sport Kamera.Specifikationer:


Let og kompakt 86 g

Model: CM 100

Key Feature: 10m Vandtæt uden hus

Megapixels: 16 Megapixels

Opløsning: Full HD

Vægt: 86gram med batteri og SD-kort

Forbindelse: WIFI, ANT + / ANT PRIVATE CONNECTIVITY


Shimano Escapist 18L er en vare der hører til Understøtter kategorien indenfor Elektronik, i din cykel butik, bikeinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online bikeinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Shimano Escapist 18L? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til cykel, lavet med den største passion.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Produkt med Shimano kvalitet til en utrolig pris! Godkendt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk