`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano

Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

  • Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P
  • Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Produktbeskrivelse Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Valget af verdens bedste klatrere, sprintere og tidstestister, vejer DURA ACE R9100 krumtap, mens den maksimerer kraftoverførslen. Det nye design og dets ikoniske udseende er tilpasset racerspecifikke skivebremsesystemer, mens det stadig tilbyder et bredt udvalg af gear- og svejsearmlængdeindstillinger. Tilføjelsen af en pålidelig, nøjagtig, vandtæt strømmåler gør denne krumtap til et endnu mere værdifuldt værktøj for seriøse cyklister. Med et genopladeligt Li-ion-batteri, venstre / højre balance og Bluetooth LE- og ANT + -forbindelse sætter SHIMANO DURA ACE Power Meter en ny standard inden for dataindsamling af cykler.

Funktioner:

Pålideligt elektrisk system

Egenudviklet belastningsmåler

Software kompenserer automatisk

Muligt at starte hurtigt

Vandtæt under alle forhold

Direkte svar

Bluetooth®LE og ANT +

Trådløs firmwareopdateringssystem

Integreret genopladeligt batteri

Skift let kædebånd uden at påvirke magten

Nok afstand med vores direkte monteringsbremsekaliper

Fordele:

Integreret design

Aktiv temperaturkompensation

Batteri: genopladeligt Li-ion-batteri

300+ timers køretid

Hurtig reaktion og betjening uden stress

Nem vedligeholdelse

Afstand med ramme

Præcis dataindsamling

Specifikationer:

Gennemsnitlig vægt: 696 g (53 39T), 695 g (52 36T), 685 g (50 34T)

teknologier:

HOLLOWGLIDE:

Høj stivhed, hul struktur skærer ned på vægten, men opretholder styrke. Bedre kraftoverførsel og hurtigere og mere præcis forskydning

HOLLOWTECH Veivarm:

Et let vejesæt reducerer ikke kun cyklens vægt, men formindsker den roterende masse for at hjælpe med at accelerere. Udfordringen er at reducere vægten på kranken uden at reducere dens styrke og stivhed. SHIMANOs avancerede smedningsteknologi har løst problemet gennem HOLLOWTECH krumtap. Ligesom rørrør af høj kvalitet kan en hul krankarm give en utrolig styrke og stivhed ved meget let vægt.

HG EV:

HG EV kassetandhjul er til rytterindstillet gearkombination & kadensstyring. Vi leverer et optimalt 11-trins drivhjuls gearforhold; du kan vælge bredere og tættere gearkombination, der er tilgængelig for at matche forskellige ridecipliner. HG EV kassetandhjul opnås med 11 hastigheder uden at gå på kompromis med 10 hastighedens holdbarhed og forbedret HYPERGLIDE skift.

hg_x11:

HG X11 retningskæde realiserer mere jævnere skift og større samlet ydelse. Højre og venstre side er optimeret til henholdsvis forskydning foran og bag.

HOLLOWTECH II:

Konceptet med HOLLOWTECH II-teknologi er fokuseret på at fremstille et overlegen krumtapssæt, der maksimerer en kørsels kraftoverførsel. Stivheden i krumtaphuset sikrer trineffektivitet, mens dens vægt, et nøgleelement i krumtapaketet, du vil have lys, hjælper med at cykle længere afstande, som rytteren har brug for at pedalere mere. Naturligvis stræbte SHIMANO for den optimale balance mellem de modstridende behov for stivhed, mens han producerede en letvægtsvev. HOLLOWTECH-teknologien er en ultra let, hul krumtaparm skabt af SHIMANO med virksomhedens egen proprietære smedningsteknologi, der også opretholder stivhed. Tilsætningen af HOLLOWTECH II-teknologi integrerer den nederste beslagsaksel med den rigtige krumtaparm for mere stivhed og en vægtsbesparelse for at opnå en høj dimensionel balance. Dets påhængssystem med yderste bundbeslag giver bedre vægtfordeling og mere pedalstabilitet, hvilket muliggør mere effektiv kraftoverførsel.

HOLLOWTECH II krumtap er udviklet ved at forfølge den optimale balance mellem stivhed og roterende ydelse i et let og smukt krumtapdesign. Tætning med høj præcision Desuden har HOLLOWTECH II krumtapakning en høj præcisionsforsegling i lejeområdet for at øge holdbarheden og opretholde den fremragende roterende ydelse i lange perioder.


Er du interesseret i Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P? Så skynd dig ind til bikeinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P. Shimano er det bedste indenfor cykel. Eksklusive Elektronik, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk hurtig levering

-

hurtig levering

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk