`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano

Shimano Rp3

Shimano Rp3

Shimano Rp3

Shimano Rp3

  • Shimano Rp3
  • Shimano Rp3
  • Shimano Rp3
  • Shimano Rp3
  • Shimano Rp3
  • Shimano Rp3

Shimano Rp3

Produktbeskrivelse Shimano Rp3

Shimano Rp3 er en letvægts, alsidig cykelsko designet til at give optimal funktionalitet og komfort under og uden for padle. En perfekt cykelsko lavet til alle kvinder, der er lidenskabelige med cykling eller rekreativ ridning.

De avancerede funktioner og leddelt design gør det til en perfekt cykelsko. Glasfiberforstærket nylon såler i denne sko er letvægts og giver effektiv strømoverførsel, samtidig med at du holder dig komfortabel. De brede hælpuder giver også maksimal holdbarhed og stabilitet, mens du går eller padler væk. Lavprofilen baglæns spænde holder din fod garanterende stabilitet, og offsetremmen lindrer spændingen, hvilket giver det et overordnet æstetisk tiltalende udseende .

Shimano Rp3 er uden tvivl en favorit blandt alle sportsjubilægerne . Så kom med cyklen, fordi Shimano Rp3 er et ideelt sportsudstyr til at købe.

Funktioner:

Syntetisk LeatherLighter, stærkere og mere holdbare end naturlige læder

Offset StrapsAsymmetric stropper lindre trykpunkter

Bredere CleatExpands spænder til montering klamper

Kompatibel withSPD og SPD SL

PÅ VEJ

FORBEDRET komfortabel pasform:

Sikker lukning systemet to velcro stropper plus et spænde for en fast pasform

Off sæt Strap lindrer spændinger på højeste sted af foden

Smidig polstret tungen føles fantastisk

OPTIMAL pedalerne EFFEKTIVITET og kompatibilitet:

Letvægts glasfiberforstærket nylon sål

Indoor cycling venlige SPD og SPD SL klampen kompatibel

Specifikationer:

Vægt: 527 g

Teknologi:

POWER overførselseffektiviteten:

SPD SL er den vej specifikke forfining af systemet. Denne pedal platform er designet specielt til de behov, som verdensklasse road racere. Den sømløse pedal og klampe interface giver en mere effektiv kraftoverførsel under de ekstreme pedalerne belastninger stødt på i løb konkurrencer.

WALK IN COMFORT:

Shimano opfandt SPD at opfylde behovene i en voksende grænse livsstil kaldet MTB. Ved at eliminere toe clips og integrere pedalen og ydersål i et enkelt, samlet system kraftoverførsel, Shimano ændret branchens styrke ikke kun strøm til pedalen, men også rytterne kontrol over stadig mere eventyrlystne stilarter ridning. I dag theres ingen enkelt MTB stil, og ingen enkelt SPD pedal til at matche. Dens alle over landskabet, der spænder fra tempofyldt XC racing til stejle, stenet, våd og mudret trail ridning. Shimano SPD pedaler er mere end blot at holde op theyre kørsel du fremad. Arven fra i snavs pålidelighed og ren og skær udholdenhed fortsætter som sko og pedal designs udvikler sig til at opfylde behovene i din personlige kørestil. Systemer manipuleret. Rider tunet. Find din pasform.

OPTIMERET sko sidste:

Den tå foråret afsnit af en cykel sko spiller en central rolle i at støtte en effektiv pedalerne. For højt, og det medfører øget spænding i plantar, kalv og forstrækning muskler. For lavt, og du får en bowlegged, ineffektive pedalerne form. Omfattende forskning af Shimanos FoU eksperter har produceret en overlegen sko sidste design med en optimeret tå foråret sektion, der fremmer en blødere, mere energieffektiv opslag. Bygget baseret på feedback fra pro ryttere, Shimano Dynalast hjælper med at reducere energitabet på lange ture, så du kan holde mere i tanken for at slutspurten til linjen.


Shimano Rp3 vil fuldende dit cykel udstyr. I vores online butik bikeinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos bikeinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online cykel butik, Du kan blandt andet finde cykel udstyr, som passer til Shimano Rp3.

Funktioner Shimano Rp3

Køn
Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Komfortabelt, velegnet, god værdi

-

Skoene er overraskende komfortable. Det var svært at finde sko.

Stor værdi for pengene

-

Meget gerne med denne sko. Let, behagelig og nem at justere. Vil helt klart anbefale. Ikke nødvendigvis den stiveste, men ville ikke forvente det til denne pris.

Meget godt

-

Produktet ankom i perfekt stand, i kassen! Produkt af fremragende kvalitet. Frist, pris er levering! perfekt

Stort produkt

-

Stort produkt. Brug størrelse 44 Brasilien købte 47 amerikanske og det var godt. For mtb købte jeg 46 amerikanske og gode.

Fremragende produkt!

-

Forsendelse var super hurtig, men fortoldning er langsom. Det produkt, jeg har kun komplimenter, men bede om et nummer altid højere end målt, fordi formen er lille.

Sko

-

Virkelig komfortable fødder forblive frisk ... let at klippe til og fra ... virkelig anbefale denne sko

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk