`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi Eagle 7

Sidi Eagle 7

  • Sidi Eagle 7
  • Sidi Eagle 7
  • Sidi Eagle 7
  • Sidi Eagle 7

Sidi Eagle 7

Produktbeskrivelse Sidi Eagle 7

Indeholder funktioner i modstand, stabilitet, lethed, transpirability, vandafvisning og øko venlighed. Det fremstilles ved hjælp af "Water Tech" vandbehandling. Lavere miljøbelastning, mindre skadelige emissioner til luften og ind i arbejdsmiljøet og det faktum, at ikke opløsningsmidler, men vandbaserede produkter blev anvendt, er til gavn for miljøet og slutbrugeren.

Specifikationer:

Øvre: Microfibre Microtech Mesh

Eneste: Mtb Competition Sole

Teknologi:

Microfibra Microtech: Indeholder funktioner i modstand, stabilitet, lethed, transpirability, vandafvisning og øko venlighed. Det fremstilles ved hjælp af "Water Tech" vandbehandling. Lavere miljøbelastning, mindre skadelige emissioner til luften og ind i arbejdsmiljøet og det faktum, at ikke opløsningsmidler, men vandbaserede produkter blev anvendt, er til gavn for miljøet og slutbrugeren.

Soft Instep 2: SOFT vrist LUKNING SYSTEM er en bred, anatomisk buet rem kombineret med en blød, thermo dannet EVA pad, der fordeler trykket jævnt over vristen området. Den SOFT vrist LUKNING SYSTEM kan indstilles fra begge sider, til perfekt centrere EVA pad over en høj eller lav vrist. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. Den SOFT vrist LUKNING SYSTEM er udskiftelig.

Leva Caliper: Den mikrometrisk lukning kaldet "CALIPER BUCKLE" kan justeres ved at løfte den centrale spænde. For helt at åbne, løftes sammen både side spænder, eller tryk på knappen i midten til lidt løsne en tand på det tidspunkt. Systemet kan også indstilles under et løb.

Høj sikkerhed Velcro: Høj sikkerhed velcrobånd med integrerede låsning polymer tænder, der engagerer på hinanden, når stroppen er lukket. Denne funktion gør lukningen mere sikker og stroppen bliver urokkelige.

Tallone Sidi: Den forstærkede hæl holder foden i en optimal position, og man undgår at skoen blive deformeret ved ekstrem ydeevne eller længerevarende pres.

Suola MTB Konkurrence: Har været specifikt undersøgt for dette speciale, kan udstyres med to tå pigge på forsiden til trækkraft i vanskelige og mudrede forhold. De tå pigge sælges separat.


Velkommen til vores Sidi Eagle 7 specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Cykelsko.

Funktioner Sidi Eagle 7

Køn
Anbefalet brug
Uigennemtrængeligt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk