`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi Eagle 7

  • Sidi Eagle 7
  • Sidi Eagle 7
  • Sidi Eagle 7

Sidi Eagle 7

Produktbeskrivelse Sidi Eagle 7

Indeholder funktioner i modstand, stabilitet, lethed, transpirability, vandafvisning og øko venlighed. Det fremstilles ved hjælp af "Water Tech" vandbehandling. Lavere miljøbelastning, mindre skadelige emissioner til luften og ind i arbejdsmiljøet og det faktum, at ikke opløsningsmidler, men vandbaserede produkter blev anvendt, er til gavn for miljøet og slutbrugeren.

Specifikationer:

Øvre: Microfibre Microtech Mesh

Eneste: Mtb Competition Sole

Teknologi:

Microfibra Microtech: Indeholder funktioner i modstand, stabilitet, lethed, transpirability, vandafvisning og øko venlighed. Det fremstilles ved hjælp af "Water Tech" vandbehandling. Lavere miljøbelastning, mindre skadelige emissioner til luften og ind i arbejdsmiljøet og det faktum, at ikke opløsningsmidler, men vandbaserede produkter blev anvendt, er til gavn for miljøet og slutbrugeren.

Soft Instep 2: SOFT vrist LUKNING SYSTEM er en bred, anatomisk buet rem kombineret med en blød, thermo dannet EVA pad, der fordeler trykket jævnt over vristen området. Den SOFT vrist LUKNING SYSTEM kan indstilles fra begge sider, til perfekt centrere EVA pad over en høj eller lav vrist. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. Den SOFT vrist LUKNING SYSTEM er udskiftelig.

Leva Caliper: Den mikrometrisk lukning kaldet "CALIPER BUCKLE" kan justeres ved at løfte den centrale spænde. For helt at åbne, løftes sammen både side spænder, eller tryk på knappen i midten til lidt løsne en tand på det tidspunkt. Systemet kan også indstilles under et løb.

Høj sikkerhed Velcro: Høj sikkerhed velcrobånd med integrerede låsning polymer tænder, der engagerer på hinanden, når stroppen er lukket. Denne funktion gør lukningen mere sikker og stroppen bliver urokkelige.

Tallone Sidi: Den forstærkede hæl holder foden i en optimal position, og man undgår at skoen blive deformeret ved ekstrem ydeevne eller længerevarende pres.

Suola MTB Konkurrence: Har været specifikt undersøgt for dette speciale, kan udstyres med to tå pigge på forsiden til trækkraft i vanskelige og mudrede forhold. De tå pigge sælges separat.


Lige nu har vi tilbud på Sidi Eagle 7. Kig ind i vores online cykel butik, hos bikeinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste cykel udstyr. Vi har også varer som cykel, og alt det gode fra Sidi, til de bedste priser.

Funktioner Sidi Eagle 7

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Store sko

-

Mine oprindelige Dominatorer varede 19 år, men solerne gik endelig fra hinanden. Eagle 7 er stadig den samme sko og passer til størrelse. Jeg har en ultra lav profil fod, så jeg bliver nødt til at tilføje tykkelse på indersålen. Jeg kan ikke nok få dem tæt nok. Kærlighed Sidi build kvalitet, kan ikke komme over TradeInn lave priser. Dette er min anden store ordre, og jeg vil bestille dem igen.

Fremragende produkt

-

Fremragende produkt Det føles og ser kvalitet ud. Forsendelsen fra BikeInn er meget hurtig til bestemmelseslandet.

Sidi eagle 7

-

Fantastisk cykelsko. Efter 18 års brug og misbrug blev mit gamle par MTB SIDI sko (triple Velcro model) endelig pensioneret. Theae skoene tilbyder fremragende holdbarhed og bygget kvalitet, så jeg helt sikkert anbefale dem. Forsendelse til Canada var også hurtig og smertefri.

Tilfredshed

-

Jeg fik det rigtige produkt. 100% tilfreds.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk