`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi Genius 10

  • Sidi Genius 10
  • Sidi Genius 10
  • Sidi Genius 10

Sidi Genius 10

Produktbeskrivelse Sidi Genius 10

Funktioner:

Øvre: Mikrofibermikrotech
Såle: Carbon sammensat 20 sål
Blødt vrist 4
Tecno 3-system
Sidi hæl kop
Udskiftelig hælpude


Teknologi:

Microfibra Microtech:
Indeholder funktioner af modstand, stabilitet, lethed, transpirabilitet, vandafvisende og miljøvenlig. Det fremstilles ved hjælp af vandbehandlingen "Water Tech". Lavere miljøpåvirkning, mindre skadelige emissioner i luften og i arbejdsmiljøet, og det faktum, at der ikke blev anvendt opløsningsmidler, men vandbaserede produkter, er gavnligt både for miljøet og for den endelige bruger.

SOFT INSTEP LUKKESYSTEM 4:
SOFT INSTEP LUKKESYSTEM er en bred, anatomisk buet rem kombineret med en blød, termoformet EVA-pude, der fordeler tryk jævnt over vristområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er justerbar fra begge sider for perfekt at centrere EVA-puden over en høj eller lav vrist. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP LUKKESYSTEM kan udskiftes.

Tecno 3-system:
SIDIs TECHNO 3 SYSTEM skifter pasform i hele skoens længde og tilpasser den øverste til fodens form for en tilpasset pasform. SIDIs berømte pålidelige og udskiftelige lukninger forbedres med et helt nyt proprietært SIDI Wire-materiale, der er fuldstændigt uforpligtende for intuitivt og ubesværet ved flyvejusteringer. Som de fleste små SIDI-dele er TECNO 3 BUCKLE service og udskiftelig.

Tallone Sidi
Den forstærkede hæl holder foden i en optimal position og undgår, at skoen deformeres af ekstrem ydeevne eller langvarigt pres.

Tacco sostituibile:
For gåbarhed inkluderer Sidi cykelsko en udskiftelig hælpude af polyurethan.

SUOLA CARBON COMPOSITE 20:
Carbon composite 20-sålen er i nylon og indsprøjtet carbonfiber. Nylon holder de tekniske funktioner uændret over tid. Resultatet er en let og stiv sål. Den centrale del af sålen er graderet med millimetrisk skala for at lette korrekt fastgørelse af klodserne. Udstyret med udskiftelig polyurethan hæl.

Sidi Genius 10 er det perfekte udstyr, for at nå dine cykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Cykelsko og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Herresko varer er på tilbud. Find dem i bikeinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Sidi, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Sidi Genius 10

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God ec site

-

hurtig transaktion, hurtig levering, produktet er fremragende. Jeg bruger webstedet igen.

Fantastisk produkt

-

Fremragende

-

Produktet ankom uden problemer, og som det er publiceringen, kan jeg varmt anbefale det

Fremragende

-

produktet er, hvad de udgiver, jeg anbefaler det

Angreb

-

kompatibel med speedplay-bindinger?

vore eksperters svar

Hej, Speedplay-klodser kan monteres på denne Sidi Genius 10-sko.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk