`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Produktbeskrivelse Sidi Genius 7

Den "Politex" materiale er konstrueret af flere overlappende lag med forskellige fysiske mekaniske egenskaber, er den komprimerede PVC derefter kobles til to stoffer (trikotagestof + følte), der er så er filmen farvet for langtidsholdbare farve fastholdelse. "Politex" tilbyder stærk modstand mod rippe, rifter, udspænding og fading. "Politex" er lavet i overensstemmelse med europæiske regler og er en helt "grønne" produkter.

Specifikationer:

Øvre: Microfibre Microtech Mesh

Eneste: Millenium 5e Sole

Teknologi:

Microfibra Microtech: Indeholder funktioner i modstand, stabilitet, lethed, transpirability, vandafvisning og øko venlighed. Det fremstilles ved hjælp af "Water Tech" vandbehandling. Lavere miljøbelastning, mindre skadelige emissioner til luften og ind i arbejdsmiljøet og det faktum, at ikke opløsningsmidler, men vandbaserede produkter blev anvendt, er til gavn for miljøet og slutbrugeren.

Soft Instep 2: SOFT vrist LUKNING SYSTEM er en bred, anatomisk buet rem kombineret med en blød, thermo dannet EVA pad, der fordeler trykket jævnt over vristen området. Den SOFT vrist LUKNING SYSTEM kan indstilles fra begge sider, til perfekt centrere EVA pad over en høj eller lav vrist. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. Den SOFT vrist LUKNING SYSTEM er udskiftelig.

Leva Caliper: Den mikrometrisk lukning kaldet "CALIPER BUCKLE" kan justeres ved at løfte den centrale spænde. For helt at åbne, løftes sammen både side spænder, eller tryk på knappen i midten til lidt løsne en tand på det tidspunkt. Systemet kan også indstilles under et løb.

Høj sikkerhed Velcro: Høj sikkerhed velcrobånd med integrerede låsning polymer tænder, der engagerer på hinanden, når stroppen er lukket. Denne funktion gør lukningen mere sikker og stroppen bliver urokkelige.

Tallone Sidi: Den forstærkede hæl holder foden i en optimal position, og man undgår at skoen blive deformeret ved ekstrem ydeevne eller længerevarende pres.

Tacco Antiscivolo: For walkability, Sidi cykelsko omfatter en udskiftelig polyurethan hæl pad.

Suola Millennium 5: Den nydesignede MILLENIUM 5 SOLE er konstrueret af indsprøjtet kulfiber i en nylon matrix. Denne infusion af kulfiber i nylon øger eneste stivhed og holdbarhed, hvilket sikrer optimal ydelse i ansigtet af langvarig brug og temperaturændringer.


Er du på udkig efter Sidi Genius 7? Det findes på lager hos bikeinn, din online cykel butik. Hos bikeinn kan du altid finde cykel, masser af udstyr fra Sidi. Skynd dig at købe Sidi Genius 7, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk bikeinn´s store sortiment af cykel.

Funktioner Sidi Genius 7

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt !!!

-

Skoene er 1.magnificent, 2.a lukningssystem, der tillader finjustering, 3. opmærksomhed: de skærer små, jeg er 45 og størrelse 46 er bare perfekt. Alle med levering øverst på Bikeinns top. Tak skal du have !

God kvalitet og overholdelse

-

De ankom godt, de ser meget god kvalitet ud, og jeg vil sætte dem på en tur på Bogotá velodrome for første gang. De ankom efter planen. Tak

De ankom godt.

-

Det fremragende produkt, den dårlige ting er, at det tog 55 dage at ankomme, da siden tilbød 30 dages afsendelse.

Anmeldelse

-

Komfort og god kvalitet. Sko meget behagelig, god kvalitet. Hurtig levering og i fremragende stand

Sidi geni 7

-

store smukke komfortable sko, hurtig levering, jeg er tilfreds.

Farve

-

Godmorgen, vil jeg gerne vide, før du bestiller, hvis farverne er dem, jeg ser: Hvid-Sort-Rød

vore eksperters svar

Ja, farverne er korrekte (hvid, sort, rød). tak

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk