`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Produktbeskrivelse Sidi Genius 7

Funktioner:

TOMAIEN: MICROFIBRA MICROTECH og RETE DI NYLON

SUOLA: SUOLA MILLENIUM 4 CARBON COMPOSITE

Specifikationer:

Microtech Microfiber: Indeholder funktioner af modstand, stabilitet, lyshed, transpirability, vandafviselighed og miljøvenlighed. Den er fremstillet ved brug af "Water Tech" vandbehandling. Lavere miljøpåvirkninger, mindre skadelige emissioner i luften og ind i arbejdsmiljøet og det faktum, at ikke opløsningsmidler, men vandbaserede produkter blev brugt, er gavnlige for miljøet såvel som slutbrugeren.

Soft Instep 2: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stroppe kombineret med en blød, termoformet EVA pude, der fordeler trykket jævnt over det hvide område. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan justeres fra begge sider for at centrere EVA-puden perfekt over en høj eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan udskiftes.

Kaliper spænde: Den mikrometriske lukning kaldet "CALIPER BUCKLE" er indstillelig ved at løfte det centrale spænde. For at åbne helt, løft begge sidespænde sammen, eller tryk på midterknappen for at løsne en tand på en gang. Systemet kan også justeres under et løb.

Høj Sikkerhed Velcro: HØJ SIKKERHED VELCRO stropper med integrerede låsepolymer tænder, der går i indgreb med hinanden, når remmen er lukket. Denne funktion gør lukningen mere sikker, og remmen bliver uhåndterbar.

Sidi hæl kop: Den forstærkede hæl holder foden i optimal position og undgår, at skoen bliver deformeret ved ekstrem ydeevne eller langvarigt tryk.

ANTI SLIP HEEL PAD: Til walkability omfatter Sidi cykelsko en udskiftelig polyurethan hælpude. MILLENNIUM 5 soles hælpude har et nyt design og det er meget let.

MILLENNIUM 5 SOLE: Den omdesignede MILLENNIUM 5 SOLE er konstrueret af indsprøjtet kulfiber i en nylonmatrix. Denne infusion af kulfiber i nylon øger enstiv stivhed og holdbarhed, hvilket sikrer optimal ydelse i lyset af langvarig brug og temperaturændringer.


Sidi Genius 7 er en vare der hører til Cykelsko kategorien indenfor Herresko, i din cykel butik, bikeinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online bikeinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Sidi Genius 7? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til cykel, lavet med den største passion.

Funktioner Sidi Genius 7

Kundeanmeldelser og spørgsmål (12)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt !!!

-

Skoene er 1.magnificent, 2.a lukningssystem, der tillader finjustering, 3. opmærksomhed: de skærer små, jeg er 45 og størrelse 46 er bare perfekt. Alle med levering øverst på Bikeinns top. Tak skal du have !

Første ordre

-

Hej skoene er fremragende behagelige med meget flot farver godt ankommet emballage i god stand Tak for opfølgningen og de svar, som du havde adresseret til mine spørgsmål, jeg er meget tilfreds

God kvalitet og overholdelse

-

De ankom godt, de ser meget god kvalitet ud, og jeg vil sætte dem på en tur på Bogotá velodrome for første gang. De ankom efter planen. Tak

Meget godt produkt

-

Sidi Genius sneakers kom meget godt, som anmodet, meget tak.

De ankom godt.

-

Det fremragende produkt, den dårlige ting er, at det tog 55 dage at ankomme, da siden tilbød 30 dages afsendelse.

Anmeldelse

-

Komfort og god kvalitet. Sko meget behagelig, god kvalitet. Hurtig levering og i fremragende stand

Sidi geni 7

-

store smukke komfortable sko, hurtig levering, jeg er tilfreds.

Greay

-

Store sko, hurtig levering

Komfort og stor kvalitet

-

Komfort og god kvalitet. Sko meget behagelig, god kvalitet. Hurtig levering og i fremragende stand.

Første ordre modtaget

-

Ordre modtaget i perfekte forhold og forsendelsesstatus opdateres regelmæssigt. Sko passer godt og får endnu et par Sidi fra Bikeinn!

Farve

-

Godmorgen, vil jeg gerne vide, før du bestiller, hvis farverne er dem, jeg ser: Hvid-Sort-Rød

vore eksperters svar

Ja, farverne er korrekte (hvid, sort, rød). tak

Komfort og kvalitet

-

Sko meget behagelig, god kvalitet. Vælg en størrelse overdimensionerede sko. Hurtig levering og i fremragende stand.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk