`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Produktbeskrivelse Sidi MTB Drako 2

Funktioner:

ØVERSTE: MIKROFIBRE TECHPRO MATT

SOLE: MTB SRS CARBON GROUND SOLE

Teknologi:

Techpro Microfiber: MICROFIBRA TECHPRO er en mikrofiber PU fremstillet i Italien. Det betragtes som et yderst teknologisk og innovativt, miljøvenligt læder egnet til tekniske og sportslige produkter, der kræver højtydende niveauer. TECHPRO MICROFIBER indeholder funktioner af modstand, stabilitet, lyshed, vandafviselighed og miljøvenlighed. TECHPRO MICROFIBER har en Hydro- og anti-mundbehandling, der eliminerer udbrud af forme og bakterier. TECHPRO MICROFIBER er Oeko Tex certificeret, indeholder ikke skadelige stoffer og respekterer lovbegrænsninger.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet rem kombineret med en blød, termoformet EVA pude, der fordeler trykket jævnt over det hvide område. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan justeres fra begge sider for at centrere EVA-puden perfekt over en høj eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan udskiftes.

SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM: Den centrale mekanisme, SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM, skaber en perfekt spændingsbalance mellem skoens indre og ydre side. Den symmetriske mekanisme garanterer en fremragende lukning, der tilpasser sig på hvert vip. En innovativ knap, der tilføjes til monofilament spænde, hvis den skubbes, løfter spænde for at lette justeringen.

Tecno 3 PUSH-system: SIDI's TECHNO 3 PUSH-drejeknapper passer i pasformen langs hele skoens længde og tilpasser øvre til fodens form til en tilpasset pasform. SIDIs berømte pålidelige og udskiftelige lukninger forbedres af et helt nyt proprietært SIDI Wire-materiale, der er fuldstændig ikke-bindende for intuitiv og ubesværet på flyvejusteringer. Som de fleste SIDI små dele er TECHNO 3 PUSH-spænderen anvendelig og udskiftelig. Det kan justeres under ridning, takket være en innovativ knap, der kan skubbes for at løfte spænde og lette justeringen.

Justerbar hælfasthedsanordning: ADJUSTABLE HEEL RETENTION DEVICE forstærker toppen af ​​hælkoppen og forbedrer pasformen ved at lukke ryggen af ​​skoen forsvarligt omkring rytterens hæl. Hælfastholdelsesanordningen strammer toppen af ​​hælkoppen, så hælen ikke glider ud under stejle stigninger eller sprint. Hver side af hælen kan indstilles uafhængigt til perfekt pasform. For en brugerdefineret indstilling drejes skruen mod + -tegnet for at stramme hælfastholdelsesanordningen og mod - tegnet for at åbne den. Letvægts, nem at bruge og udskiftelig.

Sidi hæl kop: Den forstærkede hæl holder foden i optimal position og undgår, at skoen bliver deformeret ved ekstrem ydeevne eller langvarigt tryk.

MTB SRS Carbon Ground Sole: MTB SRS CARBON GROUND SOLE hæver standarden for mountainbike ydeevne, der falder omkring 100 gram pr. Par i forhold til den tidligere Dragon Carbon SRS -sål uden at ofre kraft eller holdbarhed. MTB SRS CARBON GROUND SOLE består af udskiftelige slidbaner i tå og hæl, der er fastgjort til en kolonne med medium modul, plus den innovative udskiftelige MTB-plade, der er designet til at forhindre sålskader fra pedalkontakt. De fleste Dual Retention Bar Type MTB Pedaler (såsom Crankbrothers og LOOK) anbefaler at bruge en forstærkningsplade mellem klap og sko for at forhindre revner eller dæmpning af sålen. MTB-pladen kan udskiftes i tilfælde af skader fra pedalsystemet, så det er valgfrit at tilføje vægt på en eftermarkedsforstærkningsplade. Ground SRS slidbaner og MTB Plate er let aftagelige og udskiftelige. MTB SRS CARBON GROUND SOLE er tå spike kompatibel.


Velkommen til vores Sidi MTB Drako 2 specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Cykelsko.

Funktioner Sidi MTB Drako 2

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Sidi mtb drako 2

-

Mit første par SIDI MTB-sko, størrelsen er lidt stor, men acceptabel. Alligevel at prøve det.

Klager & udveksling

-

Dear Sir eller Fru, jeg vil gerne sende denne artikel tilbage, den er defekt. Send mig en returetiket (returslip). Jeg vil gerne bestille de samme sko fra dig igen! Med venlig hilsen Angelo

Nye sidosko

-

Hej, lige har jeg fået skoene her om dagen. Fantastiske sko, har et ældre par af Sidi's. Disse passer godt som en handske, har ikke haft tid til at ride for at begynde at bryde dem ind, ligesom fornemmelse og pasform og funktion. Tog et eller andet tidspunkt med at komme til USA, men jeg er sikker på, at de er det værd. Samme størrelse som dem, jeg har nu bare lidt længere sko 1 cm. Tak

Sidi

-

Uden ord behøver mærket ingen introduktion. Utrolig butik, kvalitet, hurtig og fremragende service.

Mtb drako 2

-

Fantastisk ... Jeg elsker dette nye legetøj, designet og farven var meget smuk. Dets størrelse EU 43 er perfekt. Denne weekend kommer dette nye legetøj ... Mange tak ..

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk