`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi Mtb Drako Carbon Vernice

Sidi Mtb Drako Carbon Vernice

Sidi Mtb Drako Carbon Vernice

  • Sidi Mtb Drako Carbon Vernice
  • Sidi Mtb Drako Carbon Vernice
  • Sidi Mtb Drako Carbon Vernice
  • Sidi Mtb Drako Carbon Vernice
  • Sidi Mtb Drako Carbon Vernice

Sidi Mtb Drako Carbon Vernice

Produktbeskrivelse Sidi Mtb Drako Carbon Vernice

Den helt nye Drako er den nye verden standard for MTB performance, testet af SIDI atleter som Julien Absalon og Nino Schurter og slippe 100 gram per par sammenlignet med den legendariske Drage 3..


Dens ALLE NYE øvre features SIDI s Tecno 3 lukning med ubesværet one-click justering i begge retninger for ekstremt trykfordeling over hele foden, hvilket giver perfekt pasform med kompromisløs komfort og pedaleffektivitet.


Den helt nye Drako Carbon SRS Sole indeholder SIDI eksklusive udskiftelig klampen slidpladen giver en perfekt sko-til-pedal interface til maksimal ydelse i hele skoens levetid.


Features:

- NEW Drako Carbon SRS er den næste evolution af SIDI top-level MTB sko, sparer 100 gram i forhold til VM-vindende Drage.

- Lettere, mere ergonomisk Soft Instep lukkemekanisme ® og polstret tungen eliminere trykpunkter

- Håndterligt, udskiftelige slidbaneblokke

- NYE Comfort Fit indlægssåler har et tyndt lag af hukommelse skum for letvægts støtte og en antibakteriel behandling


UPPER:

Vernice MIKROFIBERKLUD


SOLE:

MTB CARBON-GROUND SOLE: Hjertet af revolutionerende og patenterede MTB SRS carbon sål er en ren carbon afdækning nå fra hælen til tåen. Den carbon afdækning samt den udskiftelige MTB dragen SRS slidbanen er boltet til en smal, holdbar nylonramme. Det unikke design giver en lille mængde af flex i tå og samtidig bevare fremragende stivhed og kraftoverførsel i kroppen af ​​skoen. Sålen er udviklet til high-performance, høj kilometertal cyklist, der kræver en tunge, der er stiv, men ikke bringer foden blodcirkulation, garanterer fremragende komfort og stor ydeevne. For at opnå maksimal sko liv kulstof indsætter samt Dragon SRS slidbane er let aftageligt og udskifteligt. Derudover et valgfrit tå vagt kan installeres ved hjælp af de samme skruer som indsatsen. En polyurethan skridsikker indsatsen er blevet placeret i mellemfoden område. Sålens indsætter og skruerne er tilgængelige som reservedele. Det er tå spike kompatibel.


TECNOLOGY:

SOFT Instep 3: Den anatomiske og komfortabel strop, placeret på toppen af ​​foden og koblet med en blød og termo-formet materiale, vil øge komfort og ydeevne. Det fordeler trykket jævnt over arch-området, kan indstilles fra begge sider for at opnå den perfekte midterstilling. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. The Soft Instep 3 er brugbar og udskiftelige.

TECNO-3 SYSTEM: SIDI nye Techno-3 ringer i fit langs hele længden af ​​skoen, og tilpasser den øverste til formen af ​​foden for en skræddersyet pasform. SIDI er berømt pålidelige og udskiftelige lukninger forbedres ved en helt ny egenudviklet SIDI Wire materiale, der er fuldstændig uforpligtende for intuitiv og ubesværet on-the-fly justeringer. Som de fleste SIDI små dele, er Tecno-3 Buckle brugbar og udskiftelige.

JUSTERBAR HEEL opbevaring enhed: Den justerbare hæl fastholdelsesindretningen styrker toppen af ​​hælskålen og forbedrer pasform ved at lukke bagsiden af ​​skoen fast omkring rytterens ankel. Hælen fastholdelsesindretningen strammer toppen af ​​hælen bægeret, så det ikke side-out under stejle stigninger eller sprints. Det kan justeres med to små skruer, der arbejder uafhængigt af hinanden. For en brugerdefineret justering dreje skruen mod tegnet + at stramme hælen opbevaring enhed og mod - underskrive for at åbne den.

SIDI hælskål: Den forstærkede hæl holder foden i en optimal position, og man undgår at skoen blive deformeret ved ekstrem ydeevne eller længerevarende pres.

Gummisnude: Øverste del af tåsektionen er gummieret at modstå og afbøje påvirkninger fra sten eller vragrester under cykling. Det er lavet med anti-slip gummi


Rækken af ​​produkter til rådighed i andre lande bestemmes af den officielle Sidi forhandler.

Kontakt venligst distributøren i dit land direkte for yderligere information.


Er du vild med Sidi Mtb Drako Carbon Vernice? Kig i vores cykel afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Herresko, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye cykel produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Herresko, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Sidi Mtb Drako Carbon Vernice

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk