`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi MTB Eagle 10

  • Sidi MTB Eagle 10
  • Sidi MTB Eagle 10
  • Sidi MTB Eagle 10

Sidi MTB Eagle 10

Produktbeskrivelse Sidi MTB Eagle 10

Funktioner:

Øvre: Politex øvre
Sål: Mtb sr17 sål
Blødt vrist 4
Tecno 3-system
Sidi hæl kop


Teknologi:

Microfibra Microtech:
Indeholder funktioner af modstand, stabilitet, lethed, transpirabilitet, vandafvisende og miljøvenlig. Det fremstilles ved hjælp af vandbehandlingen "Water Tech". Lavere miljøpåvirkning, mindre skadelige emissioner i luften og i arbejdsmiljøet, og det faktum, at der ikke blev anvendt opløsningsmidler, men vandbaserede produkter, er gavnligt både for miljøet og for den endelige bruger.

SOFT INSTEP LUKKESYSTEM 4:
SOFT INSTEP LUKKESYSTEM er en bred, anatomisk buet rem kombineret med en blød, termoformet EVA-pude, der fordeler tryk jævnt over vristområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er justerbar fra begge sider for perfekt at centrere EVA-puden over en høj eller lav vrist. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP LUKKESYSTEM kan udskiftes.

Tecno 3-system:
SIDIs TECHNO 3 SYSTEM skifter pasform i hele skoens længde og tilpasser den øverste til fodens form for en tilpasset pasform. SIDIs berømte pålidelige og udskiftelige lukninger forbedres med et helt nyt proprietært SIDI Wire-materiale, der er fuldstændigt uforpligtende for intuitivt og ubesværet ved flyvejusteringer. Som de fleste små SIDI-dele er TECNO 3 BUCKLE service og udskiftelig.

Tallone Sidi:
Den forstærkede hæl holder foden i en optimal position og undgår, at skoen deformeres af ekstrem ydeevne eller langvarigt pres.

SUOLA MTB RS17:
Lettere og mere udførende den nye Sidi MTB-sål er lavet af nylon med PU (polyurethan) -indsatser. Formen på den eneste slidbane er specielt designet til mountainbike, den giver et godt greb, letter muddespredning og giver den rette stabilitet. Den centrale indsats med Sidi-logoet fungerer som skridsikker, og det er praktisk og nyttigt især for de mindre erfarne brugere. Det tåområde, der er mere udsat for slid, især når man går, kan erstattes af skruer og giver stadig muligheden for at montere stegjern for at forbedre trækkraft på særligt mudret grund. RS17 repræsenterer det ultimative resultat med hensyn til stivhed til pedalering og flexion til at gå.

Hvis du skal bruge nye Sidi MTB Eagle 10, har vi dem her til den bedste pris. bikeinn har det og andre top kvalitets varer som cykel. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de cykel, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Sidi MTB Eagle 10

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Fremragende comfi sko

Sidi sko

-

Sko er meget behagelige og godt færdige

Meget godt produkt

-

Fremragende sneaker, godt færdig og behagelig. Bedre end jeg havde forestillet mig.

Sidi sko

-

meget behagelige sko, meget lyse, pasform er perfekt.

Sidi sko

-

meget gode sko, super komfortable.

Top toppe

-

Det er den bedste Mtb-sneaker, jeg kender, toppen af toppen. Grad 10

Sidi sko

-

super sko

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk