`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi MTB Eagle 7

  • Sidi MTB Eagle 7
  • Sidi MTB Eagle 7
  • Sidi MTB Eagle 7

Sidi MTB Eagle 7

Produktbeskrivelse Sidi MTB Eagle 7

Funktioner:

ØVERSTE: MICROFIBRE MICROTECH

MESH

SOLE: MTB SR17 SOLE

Teknologi:

Microfibra Microtech: Indeholder funktioner af modstand, stabilitet, lyshed, transpirability, vandafviselighed og øko venlighed. Den er fremstillet ved brug af "Water Tech" vandbehandling. Lavere miljøpåvirkninger, mindre skadelige emissioner i luften og ind i arbejdsmiljøet og det faktum, at ikke opløsningsmidler, men vandbaserede produkter blev brugt, er gavnlige for miljøet såvel som slutbrugeren.

Soft Instep 2: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stroppe kombineret med en blød, termoformet EVA pude, der fordeler trykket jævnt over det hvide område. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan justeres fra begge sider for at centrere EVA-puden perfekt over en høj eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan udskiftes.

Levakaliper: Den mikrometriske lukning kaldet "CALIPER BUCKLE" er indstillelig ved at løfte det centrale spænde. For at åbne helt, løft begge sidespænde sammen, eller tryk på midterknappen for at løsne en tand på en gang. Systemet kan også justeres under et løb.

Høj Sikkerhed Velcro: HØJ SIKKERHED VELCRO stropper med integrerede låsepolymer tænder, der går i indgreb med hinanden, når remmen er lukket. Denne funktion gør lukningen mere sikker, og remmen bliver uhåndterbar.

Tallone Sidi: Den forstærkede hæl holder foden i optimal position og undgår, at skoen bliver deformeret ved ekstrem ydeevne eller langvarigt tryk.

SUOLA MTB RS17: Lighter og mere udførelse af den nye Sidi MTB sål er lavet af nylon med PU (polyurethan) indsatser. Formen på solstrålen er specielt udviklet til mountainbike, den giver et godt greb, letter slamdispersionen og giver den rette stabilitet. Den centrale indsats med Sidi-logoet virker som glidende, og det er praktisk og nyttigt især for de mindre erfarne brugere. Tåområdet, der er mere udsat for slitage, især når man går, kan erstattes af skruer og giver stadig mulighed for at montere kramper for at forbedre trækkraften på særligt mudrede grunde. RS17 repræsenterer det ultimative resultat med hensyn til stivhed til pedaling og flexion til at gå.


Køb din favorit Herresko model og nyd cykel. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Sidi MTB Eagle 7. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Sidi MTB Eagle 7, kan du kontakte vores professionelle team cykel via telefon eller e-mail.

Funktioner Sidi MTB Eagle 7

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Godt produkt Meget behageligt og meget ventileret til sommeren, jeg er en Sidi-forbruger.

Sidi mtb eagle 7

-

Fantastisk par sko. Ratchet-system meget bedre end mit forrige par af Sidi. Anbefaler at gå i en lidt større størrelse. Disse sko passer godt, hvis du lider af slanke ankler. Det eneste, der skal bemærkes, er, at klodser ikke kun leveres skruer. Ikke et massivt problem, men bør anføres i beskrivelsen.

Smukt produkt

-

Enestående .. nød hvert eneste minut af min tur

Kvalitet

-

Store smukke sneakers

Kvalitet

-

Meget sød meget. komfortabel

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk