`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi Mtb Sd15

  • Sidi Mtb Sd15
  • Sidi Mtb Sd15
  • Sidi Mtb Sd15

Sidi Mtb Sd15

Produktbeskrivelse Sidi Mtb Sd15

Teknologi:

Materiale Politex: Den "Politex" materiale er konstrueret af flere overlappende lag med forskellige fysiske mekaniske egenskaber, er den komprimerede PVC derefter kobles til to stoffer (strikket stof + følte), der er så er filmen farvet for langtidsholdbare farve fastholdelse. "Politex" tilbyder stærk modstand mod rippe, rifter, udspænding og fading. "Politex" er lavet i overensstemmelse med europæiske regler og er en helt "grønne" produkter.

TECHNO 3 SYSTEM: SIDI s TECHNO 3 SYSTEM ringer i fit langs hele længden af ​​skoen, tilpasse den øverste til formen af ​​foden for en skræddersyet pasform. SIDI er berømt pålidelige og udskiftelige lukninger er forbedret med en helt ny egenudviklet SIDI Wire materiale, der er fuldstændigt ikke bindende for intuitiv og ubesværet i farten justeringer. Som de fleste SIDI små dele, den TECNO 3 BUCKLE er tjenligt og udskiftelig.

Tallone sidi: Den forstærkede hæl holder foden i en optimal position, og man undgår at skoen blive deformeret ved ekstrem ydeevne eller længerevarende pres.

Suola udendørs: De udendørs gummi højtydende sål har den korrekte tæthed for variable betingelser forsøg og er designet til at levere fremragende greb og nemt udvise mudder og snavs. 4 huller plade for SPD pedaler.


Leder du efter gode kvalitets Cykelsko, så vil vores udvalg i Cykelsko, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Sidi Mtb Sd15, til kun 167.99 $ og på lager. bikeinn er det bedste sted at købe cykel udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Sidi Mtb Sd15, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget glad

-

Det lever op til mine forventninger. Komfort og godt udseende

Sidi mtb 15

-

Fremragende kvalitet meget glad

Fremragende

-

Meget gode sko, de ankom til det aftalte tidspunkt.

Gode sko

-

Som en handske og meget behagelig. Sidi det bedste mærke

Sidi mtb sd15

-

Store sko. Godt udseende. Meget comfertable. Sand til størrelse. Jeg er meget tilfreds med disse sko og køb. Shippment Ankom meget hurtigt

Sidi sko

-

De er lette, stive, men komfortable, snøring er korrekte. Sålen og klamper er nok til at gå i mudder eller på stengrund. Et andet plus: krøjesystemet er hurtigt udskiftelige i tilfælde af brud. Jeg anbefaler meget !!!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk