`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi MTB Tiger Matt

Sidi MTB Tiger Matt

Sidi MTB Tiger Matt

Sidi MTB Tiger Matt

  • Sidi MTB Tiger Matt
  • Sidi MTB Tiger Matt
  • Sidi MTB Tiger Matt
  • Sidi MTB Tiger Matt
  • Sidi MTB Tiger Matt
  • Sidi MTB Tiger Matt

Sidi MTB Tiger Matt

Produktbeskrivelse Sidi MTB Tiger Matt

Specifikationer:

Øverst:

Microfiber Techpro

mesh

Sål:

Mtb Srs Carbon Ground Sole

Teknologi:

Materiale Politex: Materialet "politex" er konstrueret af flere overlappende lag med forskellige fysiske mekaniske egenskaber. Den komprimerede PVC bliver derefter koblet til to stoffer (strikket stof + felt), der så er filmfarvet til langvarig farvestyring. "Politex" tilbyder stærk modstand mod ripping, lakering, strækning og fading. "Politex" er stramt i overensstemmelse med europæiske bestemmelser og er en helt "grøn" produkt.

Doppio Tecno 3 Push: Double Tecno 3 Push Systemet er indsat på en enkelt base, dette fremskynder slid og tager af sko. Den centrale mekanisme skaber en perfekt spændingsbalance mellem skoens indre og ydre side. Den symmetriske mekanisme garanterer en fremragende lukning, der tilpasser sig hver gang. En nyskabende knap, der er tilføjet til monofilamentspænderen, hvis den er trykket, løfter spidsen for at lette justeringen.

Tallone Tecnico Regolabile Reflex: Den Justerbare Heel Retention Device forstærker toppen af ​​Heel Cup og forbedrer Fit ved at lukke Bagsiden af ​​Skoen sikkert rundt Rytterens Hæl. Heel Retention Device strammer toppen af ​​Heel Cup, så at hælen ikke glider ud under stejle klatrer eller sprøjt. Hver side af hælen kan justeres uafhængigt, for en perfekt pasform. Til en tilpasset justering Drej skruen mod + Signet for at stramme hælefastholdelsesanordningen og mod - Sign for at åbne den. Letvægts, nem at bruge og udskiftelig.

Tallone Sidi: Den forstærkede hæl holder foden i en optimal position og forhindrer skoen at blive deformeret af ekstrem ydeevne eller langvarigt tryk.

Punta In Gomma: Øverste del af tågen er gummieret til at modstå og afbøde påvirkninger fra sten eller rusk ved cykling. Den er lavet med anti-glidegummi

Suola Mtb srs Carbon Ground: Mtb srs Carbon Ground Sole hæver standarden for mountainbike præstation, dropper off omkring 100 gram per par sammenlignet med den tidligere Dragon Carbon Srs Sole uden at ofre kraft eller holdbarhed. Mtb srs Carbon Ground Sole består af udskiftelige slidbaner i tå og hæl, der er fastgjort til en medium modulcarbon Sole, plus den innovative udskiftelige Mtb Plate, der er designet til at forhindre endel skade fra pedalkontakt. De fleste Dual Retention Bar Type Mtb Pedaler (som Crankbrothers og Look) anbefaler at bruge en forstærkning plade mellem cleat og sko for at forhindre cracking eller denting The Sole. Mtb-pladen kan udskiftes i tilfælde af skader fra pedalsystemet, så det er valgfrit at tilføje vægten af ​​en eftermarkedsforstærkningsplade. Ground srs Treads og Mtb Plate er let aftagelige og udskiftelige. Mtb Srs Carbon Ground Sole er Toe Spike Compatible.


Sidi MTB Tiger Matt er det perfekte udstyr, for at nå dine cykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Cykelsko og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Herresko varer er på tilbud. Find dem i bikeinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Sidi, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Sidi MTB Tiger Matt

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk