up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Sidi
360

Sidi SD15 MTB Shoes

plus
  • 360Sidi SD15 MTB Shoes
  • Play videoSidi SD15 MTB Shoes
  • Sidi SD15 MTB Shoes

Sidi SD15 MTB Shoes

Produktbeskrivelse Sidi SD15 MTB Shoes

Teknologi:

Materiale Politex: Den "Politex" materiale er konstrueret af flere overlappende lag med forskellige fysiske mekaniske egenskaber, er den komprimerede PVC derefter kobles til to stoffer (strikket stof + følte), der er så er filmen farvet for langtidsholdbare farve fastholdelse. "Politex" tilbyder stærk modstand mod rippe, rifter, udspænding og fading. "Politex" er lavet i overensstemmelse med europæiske regler og er en helt "grønne" produkter.

TECHNO 3 SYSTEM: SIDI s TECHNO 3 SYSTEM ringer i fit langs hele længden af ​​skoen, tilpasse den øverste til formen af ​​foden for en skræddersyet pasform. SIDI er berømt pålidelige og udskiftelige lukninger er forbedret med en helt ny egenudviklet SIDI Wire materiale, der er fuldstændigt ikke bindende for intuitiv og ubesværet i farten justeringer. Som de fleste SIDI små dele, den TECNO 3 BUCKLE er tjenligt og udskiftelig.

Tallone sidi: Den forstærkede hæl holder foden i en optimal position, og man undgår at skoen blive deformeret ved ekstrem ydeevne eller længerevarende pres.

Suola udendørs: De udendørs gummi højtydende sål har den korrekte tæthed for variable betingelser forsøg og er designet til at levere fremragende greb og nemt udvise mudder og snavs. 4 huller plade for SPD pedaler.


Udforsk alle Herresko varer, som du kan finde hos bikeinn, det kunne være Sidi SD15 MTB Shoes. køb dine nu Sidi SD15 MTB Shoes og spar penge på Cykelsko produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Sidi, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Sidi SD15 MTB Shoes. Hos cykel? Tak til bikeinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Herresko, til alt tænkelig sport.

Funktioner Sidi SD15 MTB Shoes

Lukkeanordninger
Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget glad

-

Det lever op til mine forventninger. Komfort og godt udseende

Sidi mtb 15

-

Fremragende kvalitet meget glad

Fremragende

-

Meget gode sko, de ankom til det aftalte tidspunkt.

Gode sko

-

Som en handske og meget behagelig. Sidi det bedste mærke

Sidi mtb sd15

-

Store sko. Godt udseende. Meget comfertable. Sand til størrelse. Jeg er meget tilfreds med disse sko og køb. Shippment Ankom meget hurtigt

Sidi sko

-

De er lette, stive, men komfortable, snøring er korrekte. Sålen og klamper er nok til at gå i mudder eller på stengrund. Et andet plus: krøjesystemet er hurtigt udskiftelige i tilfælde af brud. Jeg anbefaler meget !!!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up