`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sidi

Sidi Wire 2 Carbon

  • Sidi Wire 2 Carbon
  • Sidi Wire 2 Carbon
  • Sidi Wire 2 Carbon

Sidi Wire 2 Carbon

Produktbeskrivelse Sidi Wire 2 Carbon

Funktioner:

ØVERSTE: MIKROFIBRE TECHPRO

SOLE: VENT CARBON SOLE

Teknologi:

Microfiber Techpro: MICROFIBRA TECHPRO er en mikrofiber PU fremstillet i Italien. Det betragtes som et yderst teknologisk og innovativt, miljøvenligt læder egnet til tekniske og sportslige produkter, der kræver højtydende niveauer. TECHPRO MICROFIBER indeholder funktioner af modstand, stabilitet, lyshed, vandafviselighed og miljøvenlighed. TECHPRO MICROFIBER har en Hydro- og anti-mundbehandling, der eliminerer udbrud af forme og bakterier. TECHPRO MICROFIBER er Oeko Tex certificeret, indeholder ikke skadelige stoffer og respekterer lovbegrænsninger.

Soft Instep 3 System: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stroppe kombineret med en blød, termoformet EVA pude, der fordeler trykket jævnt over det hvide område. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan justeres fra begge sider for at centrere EVA-puden perfekt over en høj eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan udskiftes.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet rem kombineret med en blød, termoformet EVA pude, der fordeler trykket jævnt over det hvide område. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan justeres fra begge sider for at centrere EVA-puden perfekt over en høj eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan udskiftes.

SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM: Den centrale mekanisme, SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM, skaber en perfekt spændingsbalance mellem skoens indre og ydre side. Den symmetriske mekanisme garanterer en fremragende lukning, der tilpasser sig på hvert vip. En innovativ knap, der tilføjes til monofilament spænde, hvis den skubbes, løfter spænde for at lette justeringen.

Tecno 3 PUSH-system: SIDI's TECHNO 3 PUSH-drejeknapper passer i pasformen langs hele skoens længde og tilpasser øvre til fodens form til en tilpasset pasform. SIDIs berømte pålidelige og udskiftelige lukninger forbedres af et helt nyt proprietært SIDI Wire-materiale, der er fuldstændig ikke-bindende for intuitiv og ubesværet på flyvejusteringer. Som de fleste SIDI små dele er TECHNO 3 PUSH-spænderen anvendelig og udskiftelig. Det kan justeres under ridning, takket være en innovativ knap, der kan skubbes for at løfte spænde og lette justeringen.

Justerbar hælfasthedsanordning: ADJUSTABLE HEEL RETENTION DEVICE forstærker toppen af ​​hælkoppen og forbedrer pasformen ved at lukke ryggen af ​​skoen forsvarligt omkring rytterens hæl. Hælfastholdelsesanordningen strammer toppen af ​​hælkoppen, så hælen ikke glider ud under stejle stigninger eller sprint. Hver side af hælen kan indstilles uafhængigt til perfekt pasform. For en brugerdefineret indstilling drejes skruen mod + -tegnet for at stramme hælfastholdelsesanordningen og mod - tegnet for at åbne den. Letvægts, nem at bruge og udskiftelig.

Tallone Sidi: Den forstærkede hæl holder foden i optimal position og undgår, at skoen bliver deformeret ved ekstrem ydeevne eller langvarigt tryk.

TACCO ANTISCIVOLO: Til walkability omfatter Sidi-cykelsko en udskiftelig polyurethanhælpute. MILLENNIUM 5 soles hælpude har et nyt design og det er meget let.

Suola Vent Carbon: VENT CARBON SOLE har en let og udskiftelig heelplade for at forbedre walkability i polyurethan og et udskifteligt integreret tå / dæksel. De vigtigste fordele ved VENT CARBON SOLE er ikke kun overlegen kraftoverførsel på grund af dens lette vægt og stivhed, men også varm vejrkomfort. VENT CARBON SOLE er designet med en integreret udluftnings- og luftkanal til varmeafledning og luftstrøm. Ventilen kan åbnes eller lukkes til 4 sæsonkomfort. VENT CARBON SOLE er håndlavet udelukkende af kulfiber i et vævsmønster orienteret ved modstående vinkler, der maksimerer stivhed, samtidig med at der tillades en lille grad af kontrolleret bøjning i tåområdet. Denne omhyggeligt designet flex biomekanisk lindrer stress på plantarensenen og hjælper med at fremme omsætning. VENT CARBON SOLE har et standard 3 hullers boremønster, trykt 10 mm lateral og fore / agter klapjusteringskala samt Look Memory Eyelet®, der gør det nemt at justere og udskifte. Til triathlon tjener ventilen også som en vanddræn, der dramatisk forbedrer fodkomforten efter en våd overgang.


Med Sidi Wire 2 Carbon, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Sidi og deres cykel produkter, besøg da Herresko kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. bikeinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Sidi Wire 2 Carbon

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (11)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt

-

Produktkvaliteten er meget god

Produktkvaliteten er meget god, leveringstiden var meget længere end lovet

-

Produktkvaliteten er meget god, leveringstiden var meget længere end lovet

Sidi wire 2 carbon

-

Produkt leveret som beskrevet. Godt pakket! Leveringen tog meget mere end den forventede leveringsdato.

Sidi wire 2 carbon

-

Produkt leveret som beskrevet. Pakket godt. Leveringen tog mere end 14 dage og langt forbi den anslåede leveringsdato.

Mangel på information

-

DE FREMRAGENDE SKOER LEVERINGSTID VÆR MEGET DYRT, DEN ANDRE BEMÆRKNING, SOM MEGER MEGET DÅRLIGT ER IKKE FOR at informere mig om, at jeg havde betalt skatter for artiklen, jeg føler mig solgt, og jeg synes meget dårligt at ikke informere og sige, at jeg føler, at det er en tram Så du køber varen og betaler derefter skatten. DET ER SISTE, AT JEG KØBER ET VARE MED DIG, DET ER IKKE VÆRDT, AT EFTER HELE PROCESSEN fortæller jeg mig, at emnet er værre mere. EUSEBIO GARCIA VILLANUEVA

Forza italia

-

Helt fantastiske sko! Hi-tech materialer til topydelse

Sidi wire 2 er kompatible med mine campagnolo cleats? tak skal du have

-

Hej, jeg ville bare tjekke, at disse Sidi Wire 2 er kompatible med Campagnolo-klodser? Er disse også lavet i Italien? Størrelsen på størrelse 9-9.5 er en europæisk 43? Tak for din hjælp

vore eksperters svar

Hej, Campagnolo cleats kan monteres i Sidi Wire 2 Carbon.
Hilsen.

Anmeldelse

-

Elsker skoene! Havde et nyt par af Fizik Aria fra sidste år, de var gode! Men disse ergos har altid været min favor. Og stadig er .. hver gang og igen minder livet dig om, at varen, der koster mere, ikke altid er den bedre præforme vare!

At få look!

-

Dette er sandsynligvis de bedst mulige SIDI vejsko derude. Jeg får komplimenter, når jeg har disse sko på, mens jeg er på gruppetur. Jeg vælger disse sko baseret på min oplevelse, jeg har haft tidligere med SIDI-sko, og selvfølgelig skilte disse sko ud fra resten. Efter 200 mil med indbrud med disse sko føler de sig temmelig behagelige nu.

Tilfredshed

-

Dette er min tredje, jeg blev kunde! Meget glad, tillykke til hele holdet!

Jeg har modtaget en vare

-

Tak, jeg har modtaget skoene

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk