`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sigma

Sigma Pure GPS

  • Sigma Pure GPS
  • Sigma Pure GPS
  • Sigma Pure GPS

Sigma Pure GPS

Produktbeskrivelse Sigma Pure GPS

PURE GPS er din adgang til en verden af ​​GPS-baserede cykelcomputere! Her følger den enkleste betjening den nyeste teknologi. Ud over de vigtigste cykelfunktioner viser det store display også højdefunktionerne, herunder den grafiske højdeprofil, på en let læselig måde. En simpel kompassnavigation viser altid retningen til startpunktet eller et punkt valgt af dig. Takket være GPS kan du derefter evaluere den færdige afstand i DATA CENTER eller SIGMA LINK-appen og, hvis det ønskes, dele det med dit fællesskab. Din PURE GPS er monteret hurtigt og behøver ingen ekstra sensorer på hjulet. "Plug and Ride" er mottoet. Fordi vil du overvinde forhindringer på banen og ikke på cykelcomputeren!

Med Sigma Pure GPS, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Sigma og deres cykel produkter, besøg da Elektronik kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. bikeinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Sigma Pure GPS

Egenskaber
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

.

-

Godt produkt, god pris

Levering til tiden og topprodukt!

-

Leveringen af produktet var i tide og godt pakket. Selve produktet er let at bruge og ser godt ud. Jeg anbefaler.

Sigma

-

Bestilt en cykelcomputer. Gik hurtigt. Pakket godt. Butikken er fremragende, jeg anbefaler det til alle.

Cimentario

-

Nøjagtige, nemme og elegante. JL

Godt produkt og god service

-

Jeg har to meninger: den første handler om produktet: Den ankom i perfekt fysisk stand. Funktionelt forekommer det mig, at det er en god enhed (for en person, der ikke ønsker at blive for kompliceret og bare ønsker at se nogle grundlæggende data). det har nogle fejl (som i flyet tager det tid at nå den rigtige hastighed, men dette har ikke vist noget problem). Generelt giver jeg det en 9/10. Den anden udtalelse handler om siden: meget god kundeservice (de har altid løst mine tvivl) og helt pålidelige. 100% anbefalet ☺

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk