`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sigma

Sigma Pure GPS

  • Sigma Pure GPS
  • Sigma Pure GPS
  • Sigma Pure GPS

Sigma Pure GPS

Produktbeskrivelse Sigma Pure GPS

PURE GPS er din indrejse i en verden af GPS-baserede cykelcomputere! Her opfylder den enkleste betjening den nyeste teknologi. Ud over de vigtigste cykelfunktioner viser det store display også højdefunktionerne, inklusive den grafiske højdeprofil, på en tydelig læselig måde. En simpel kompasnavigation viser altid retningen til startpunktet eller et punkt valgt af dig. Takket være GPS kan du derefter evaluere den afsluttede afstand i DATA CENTER eller SIGMA LINK-appen og om ønsket dele den med dit community. Din PURE GPS monteres hurtigt og har ikke brug for yderligere sensorer på hjulet. Plug and Ride er mottoet. Fordi du vil overvinde forhindringer på banen og ikke på cykelcomputeren!


Indhold i kassen:
Sigma PURE Cycle Computer
Micro USB opladerkabel
GPS-montering (2 stk.)


Sigma Pure GPS er det perfekte udstyr, for at nå dine cykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Kilometertæller og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Elektronik varer er på tilbud. Find dem i bikeinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Sigma, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Sigma Pure GPS

Kundeanmeldelser og spørgsmål (15)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Senzill i fantastisk cykelcomputer med højdemåler

-

En vegada-konfiguration er molt senzil d´utilitzar. Kompleks af hovedfunktionerne i en cyklocomputer velocitat, velocitat mitjana, kilometer temps .... og oftere er funktionen d´altímetre nyttig og sols går et par sekunders tilbagekørsel i forhold til højde. Compleix med GPS og til prisen anbefales, hvis du ikke behøver at se ruterne eller direkte guider, så både applikationen og webpotterne studerer de aktiviteter, du har en færdig politimand.

Gps

-

I øjeblikket har jeg ikke modtaget GPS, sporingssiden, ikke informerer mig, vent med at se, hvornår den ankommer

Køb en sigma-ren cykluscomputer, og registrer ikke hastigheden eller præsenter heller ikke noget

-

Køb en Sigma-maskecykluscomputer, og den registrerer ikke hastigheden, og den præsenterer heller ikke noget. Jeg har ikke haft teknisk assistance og har skrevet flere gange

Meget god gps

-

standart GPS til hver dag uden problemer med brug.

Produktet ankom og er meget godt

-

Jeg elsker det, jeg vil bruge det og se, hvordan det fungerer

Tilfreds

-

Produktet tog kun en dag længere end angivet, så jeg fortjener ingen inhabilitet, det ankom meget godt pakket og i perfekt stand, tilfreds med servicen og produktet. Måske er den eneste detalje, der forbedres, fra transporterens side, da når man prøver at spore ordren, kommer der et tidspunkt, hvor mere end 8 dage kan gå uden nogen opdatering om ordrens status, og det skaber usikkerhed, selv, På trods af at have det i mine hænder, vises det stadig under transit, og der er gået 12 dage siden den sidste opdatering.

Iyi ürün iyi hizmet

-

Hızlı kargo iyi paketleme kısa sürede elime ulaştı teşekkürler :)

Perfekt

-

Ürün söyenen tarihler arasında 12 günde elime ulaştı gerçekten yurtdışından ülkeye girmesi olsun gümrükten 1 gün içinde girdi ve çıktı teşekkür ederim ilk alırken şüphelerim vardı fakat güürimz teşkık

Anbefales

-

Fremragende produkt, anbefalet. Lkegoin 29 dage tak

Godt produkt og pålidelig side

-

god dag, jeg har 2 meninger om det: den første er med hensyn til siden, meget god, mangfoldighed af produkter og meget succesrige produktleveringstider. og for det andet med hensyn til GPS, meget smuk æstetisk, prøvede jeg det i denne weekend, og det fungerede perfekt. Anbefales.

.

-

Godt produkt, god pris

Levering til tiden og topprodukt!

-

Leveringen af produktet var i tide og godt pakket. Selve produktet er let at bruge og ser godt ud. Jeg anbefaler.

Sigma

-

Bestilt en cykelcomputer. Gik hurtigt. Pakket godt. Butikken er fremragende, jeg anbefaler det til alle.

Cimentario

-

Nøjagtige, nemme og elegante. JL

Godt produkt og god service

-

Jeg har to meninger: den første handler om produktet: Den ankom i perfekt fysisk stand. Funktionelt forekommer det mig, at det er en god enhed (for en person, der ikke ønsker at blive for kompliceret og bare ønsker at se nogle grundlæggende data). det har nogle fejl (som i flyet tager det tid at nå den rigtige hastighed, men dette har ikke vist noget problem). Generelt giver jeg det en 9/10. Den anden udtalelse handler om siden: meget god kundeservice (de har altid løst mine tvivl) og helt pålidelige. 100% anbefalet ☺

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk