`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sigma

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Produktbeskrivelse Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

ROX 12.0 SPORT

GPS cykelcomputeren kombinerer nyskabende kortnavigering og et professionelt træningssystem med et godt struktureret betjenings koncept og ekstraordinært kraftfuld hardware. Store knapper og grafik på berøringsskærmen leder intuitivt dig gennem menuen. Som din smartphone kan du til enhver tid vende tilbage til startmenuen ved at trykke på startknappen. Side- og bundknapperne kan bruges til at betjene ROX 12, når du bruger handsker. Et WiFi-interface, det detaljerede kort med hurtig og nem routing og mange træningsfunktioner gør ROX 12.0 perfekt til træning og turnering.

Innovativ kortnavigering

Der er forskellige fleksible routing muligheder på ROX 12, dvs. indtastning af en adresse eller koordinater, udkig efter et interessepunkt eller blot markering af et punkt på kortet. Du kan også tilføje mellemliggende destinationer til en eksisterende rute eller spring over punkter under en tur. En unik navigationsfunktion er Draw my Route-funktionen. Hvis en linje trækkes på kortet for hånd, bruger ROX 12.0 den til at oprette en rute. Dette kan gemmes som et spor eller startes med det samme. Der er tre muligheder, når der oprettes en rute. Du kan vælge mellem den nemmeste, den anbefalede og den korteste rute. Desuden kan overfladepræferencer (cykelstier, veje, brostier) defineres i den avancerede del af sportprofilen. Kort over 20 europæiske lande kommer forudinstalleret på ROX 12.0 og yderligere kort kan downloades gratis.

Professionel træningssystem

ROX 12.0 tilbyder fleksible træningsvisninger og komplet tilpasning på op til seks skærme. Side layouter foreslås baseret på antallet af værdier valgt for hver side (1 10). Der er i alt 30 træningsvisninger. Computeren kan tilpasses ud fra hver rytters unikke behov. Den centrale funktion er sportprofilen, som kan bruges til at specificere træningsvinklerne, sensorerne og de foretrukne rutefunktioner for hver cykel. ROX 12.0 leverer TSS®, NP® og IF®, ud over OCA- og OCP-værdierne for en Rotor INpower og Rotor 2INpower. Endvidere vil ROX 12.0 SPORT parre til sendere via ANT + og BLE og tilbyder derfor et stort udvalg af funktioner og information.

WiFi-forbindelse

Med indbygget WiFi kan rides læsses direkte til ROX 12.0 fra Strava, Komoot og GPSies. Ruter fra DATA CENTER eller SIGMA LINK-appen kan også overføres via WiFi via SIGMA CLOUD. Så snart du logger ind på træningsportalerne, overføres data automatisk via WiFi. Derudover er træningsdataene umiddelbart tilgængelige i SIGMA CLOUD og kan synkroniseres med SIGMA LINK appen og DATA CENTER. ROX 12.0 vil også forbinde til dit mobil hotspot, hvis et WiFi-netværk ikke er let tilgængeligt.

E BIKE READY

Med firmwareopdateringen 1.19.150 (39420) kan e-cykelrørere nu bruge ROX 12.0 SPORT til at vise specifikke e-cykelværdier som batteriets levetid, rækkevidde og hjælpiveau ud over de sædvanlige navigations- og træningsdata. Via ANT + -grænsefladen forbindes GPS-cykelcomputeren til Shimano STEPS E5000-, E6100- og E7000-drevsystemerne samt ANT + LEV. E mountainbikere drage fordel af de nye funktioner i ROX 12.0 samt e fritids- og turcyklister på cykelture og bikepacking-ture.

Kraftig hardware

Den lyse display af ROX 12.0 er perfekt designet til udendørs brug. Uanset om du kører i strålende solskin eller i en overskyet dag med lavt lys, er skærmen altid klart læselig. Berøringsskærmen kan også bruges pålideligt under alle vejrforhold. For eksempel kan det registrere regndråber og vil fortsætte med at fungere ordentligt.

Personligt design

ROX 12.0 kan tilpasses med valgfri farvede tilfælde. Sagerne fås i vilde orange, himmelblå og lime grøn. Hver farvet taske leveres med knapper i alle tre farver for at fremhæve din unikke stil.

Funktioner:

Diverse routing muligheder.

Detaljeret OSM kort materiale.

Preloaded European maps.

Gratis kortoverførsler til ethvert land i verden.

30 træningsvisninger.

Strava Live Segments.

Oprettelse af træning på enheden.

Forbedrede kraftfunktioner (TSS®, NP®, IF®).

Kompatibel med Di2 & eTap.

Kompatibel med Shimano STEPS E5000, E6100 og E7000 e-cykelstationssystemer samt med ANT + LEV.

Kompatibel med Rotor INpower og ROTOR 2INpower (OCA, OCP).

WiFi interface til hurtig dataoverførsel.

Synkronisering af træningsdataene med DATA CENTER og SIGMA LINK ap p via SIGMA CLOUD.

Direkte forbindelse til Strava, Komoot, GPSies & TrainingPeaks.

Transreflektiv 3 display.

GPS & GLONASS.

Hurtig brugergrænseflade.

8 GB intern hukommelse.

Udvideligt med 128 GB MicroSD-kort.

Standardfarver af grå og hvid.

Farvede tilfælde til fuldstændig personliggørelse.

Etuier indeholder knapper i 3 farver.

Batteritid på op til 16 timer.

Dimensioner: 59 x 115 x 17 mm.

Vægt: 125 g.

ROX 12.0 SPORT Grundlæggende indhold:

Cykel computer, håndtag montering, GPS butler, Micro USB kabel, monteringsmateriale, hurtigstart instruktioner.


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos cykel. Køb Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som cykel, lige som Elektronik, så du ikke mangler noget. bikeinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Sigma Rox 12.0 Sport GPS Basic

Egenskaber
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kompatibilitet

-

Sigma rox10 tilbehør (kadens, hastighed, pulsmåler osv.) Kan bruges sammen med sigma rox12 ??

vore eksperters svar

Hej, ja de er kompatible.
Hilsen.

Fantastisk rox 12,0

-

Hvis jeg skal fremhæve noget, er det, at menuerne er meget intuitive. Du behøver ikke at læse noget, med den lille tutorial, der vises på skærmen første gang du tænder for den, kontrollerer du den og konfigurerer alt 100%. Visningen af kortene er meget god, og hastigheden, hvorpå du flytter kortene, er meget hurtig, bare berør berøringsskærmen. Derudover kan du kombinere OSM-kortet på skærmen med meget detaljeret grafik af strøm, puls, altimetri osv. Det, der har fået min opmærksomhed og er mest nyttigt, er funktionen af at tegne en rutes layout med din finger og hurtigt beregne det for både landevejs- og MTB-cykler med spektakulær fluiditet. Og det tager dig med vej-til-sving-vejledning. Med denne funktion har jeg allerede opdaget et par hjørner af mit område, som jeg ikke kendte. En interessant mulighed, det har, er advarsler om hydrering og ernæring, hvert X minut, eller hver forbrugt X kalorier, og de uendelige muligheder, det giver dig at konfigurere dine skærme med de data og grafik, du gerne vil bære. På den anden side fremhæver jeg også den nedre forankring af det avancerede beslag (det har to, en avanceret til vejen og en til kraften i MTB-styret), fordi jeg også bruger den til at bære gopro, og alt er superintegreret. Min score ... a 10. Fremstillet i Tyskland, de arbejdede det !!!!

Sigma rox 12,0

-

Første køb fra Bikeinn, stort udvalg, derefter fremragende produkt valgt af Sigma. Eksempler på information om leveringsstatus og acceptabel leveringstid i denne Corona-periode.

Spørgsmål

-

Fungerer det med Garmin sensorer?

vore eksperters svar

Hej, du kan parre sensorer med Bluetooth-systemet.
Men vi anbefaler mærkesensorerne for bedre justeringer.
Hilsen.

Kort over japan

-

Understøtter du japanske veje?

vore eksperters svar

Hej, dette produkt fungerer i Japan, men du kan ikke søge et sted at gå.
Hilsen.

Jeg elsker butikken

-

Købt mit andet Sigma-produkt her. Hele shopping og forsendelse fungerer perfekt. Det er også meget billigere end RAKUTEN eller AMAZON.

Evaluering af shoppingoplevelse

-

Første køb hos Bikeinn. Fremragende kommunikation. Opfyldt leveringsdato, På 4 dage havde produktet derhjemme. Produktet er som forventet meget godt.

Rating levering af produktet

-

Leveringen tog en kæmpe 2 uger. For meget for mig. Selve produktet fortjener 5 stjerner.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk